ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ -«ΓΑΖΩΣΕ» ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ

Χάος επικράτησε τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο, όταν ένας άγνωστος μπήκε σε νυχτερινό μαγαζί και άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας πάνω από 10 άτομα.

Στις 4:15, ο άνδρας μπήκε στο νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον των θαμώνων και των υπαλλήλων του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα, εκ των οποίων τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης φέρεται να απείλησε υπαλλήλους και πελάτες, φωνάζοντας «τώρα θα χυθεί αίμα», σύμφωνα με πληροφορίες, και στη συνέχεια αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα ταξί. Ακολούθησαν στιγμές πανικού, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ μια κοπέλα που βρισκόταν στο μαγαζί την ώρα της επίθεσης, ακολούθησε μεγάλος πανικός καθώς οι θαμώνες, οι περισσότεροι νεαρά άτομα, άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα που νωρίτερα ήταν στο νυχτερινό μαγαζί, συνοδευόμενος από μία γυναίκα, ενώ γίνεται λόγος για μία παρεξήγηση που συνέβη εκεί, πριν επιστρέψει με το όπλο ο δράστης.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 12