Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης είναι έτοιμος να καταθέσει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – «Καλοδεχούμενη» απαντά το Μαξίμου

Ανεβαίνουν κατακόρυφα οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών και τα νέα στοιχεία που φέρεται να έλαβε από την ΑΔΑΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας για την παρακολούθηση πολιτικών προσώπων.

Μετά σημερινή συνάντηση που είχε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί του θέματος με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο θα ενημερώσει για τις εξελίξεις και τη Βουλή λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Για το λόγο αυτό άλλωστε έχει ζητηθεί από όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να είναι παρόντα στην αίθουσα.

Η πρόθεση της ηγεσίας της Κουμουνδούρου δεν έχει φτάσει μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στο κυβερνητικό επιτελείο. Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως η κατάθεση πρότασης μομφής είναι «καλοδεχούμενη, διότι θα είναι μια ευκαιρία για μια σύγκριση της τετραετίας Μητσοτάκη – Τσίπρα καθώς θα αποδειχθεί πόσο συμπαγής είναι η πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας».

Πρόσθεταν δε πως «επιτέλους ο εξαφανισμένος κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις μαύρες σακούλες με χρήματα που κατέληγαν στην Κουμουνδούρου και το μοίρασμα των ποσοστών στα κανάλια».

Σημειώνεται, πως μετά το τέλος της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να παραιτηθεί.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = δυο