Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 4η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2013-2014.

2. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 52495/4.11.2011 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ», στη συμβολή των οδών Ζησιμοπούλου 7Β και Λαζαράκη 45 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ Σ.- ΜΑΓΚΑΦΑΣ Ε. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Σπυρίδωνα Δ. Κεφαλληνό.

3. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 14124/20.5.2008 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ», με δ.τ. “LIBERTY”, στην οδών Φοίβης αρ. 17 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “RISK FOOD Ε.Π.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τους κ. κ. Andre IOANNIDES και Όλγα Βαμβακούση, λόγω ουσιώδους τροποποίησης των όρων λειτουργίας του.

4. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 40375/30.8.2010 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ-ΜΠΑΡ», με δ.τ. “PARTNERS LE BAR” στην οδό Φοίβης αρ. 17 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “PARTNERS ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ε.Π.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Ανδρέα Ιω. Ιωαννίδη, λόγω ουσιώδους τροποποίησης των όρων λειτουργίας του.

5. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 39257/5.8.2011 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ», στη συμβολή των οδών Γούναρη 145 και Αγησιλάου 83 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα του κ. Πέτρου Αν. Γιοβάννη.

6. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 18127/28.4.2010 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ», στην οδό Λαζαράκη αρ. 15 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Α.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Αναστάσιο Ε. Ζέρβα.

7. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση της με αρ. πρωτ. 51457/2.10.2012 άδειας ίδρυσης και λειτουργίας «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΜΠΑΡ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ», στην οδό Ζησιμοπούλου αρ. 10 του Δήμου μας, που έχει εκδοθεί στο όνομα της “Β. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ-Γ. ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”, νόμιμα εκπ/νης από τον κ. Βασίλειο Μ. Γεροντάκη.

8. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ανάκληση προεγκρίσεων ιδρύσεως Κ.Υ.Ε. προηγούμενων ετών και προεγκρίσεων που έχουν χορηγηθεί από την Ε.Π.Ζ. έως 31.8.2012, για τα οποία δεν έχουν υποβληθεί τα δικαιολογητικά έκδοσης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας.

9. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ζεστής και κρύας κουζίνας»,στον εξώστη της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Γιαννιτσοπούλου αρ. 2 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας του κ. Δημητρίου ΧΟΙΡΙΔΗ (από αναβολή).

10. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ζεστής και κρύας κουζίνας (εστιατόριο-ψητοπωλείο)»,που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως αρ. 7 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Ε. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.».

11. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (άρτου, καφέ, ειδών ζαχαροπλαστικής, κάβα, καφετέρια) σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Δούσμανη αρ. 9 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “YES”, ιδιοκτησίας της κ. Μαρίας Σπ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

12. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας)-αναψυχής καθώς και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών , σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου αρ. 130 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “CAVA VEGERA”, ιδιοκτησίας του κ. Κων/νου Α. ΝΙΩΤΑΚΗ.

13. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής –καφετέρια ) , σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Φοίβης αρ. 11 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “AMORINO”, ιδιοκτησίας της κ. Τερέζας Α. ΒΡΑΧΙΜΗ.

14. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης λιανικής διάθεσης τροφίμων, σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 144 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΟΡΑ”, ιδιοκτησίας της «ΒΙΟΙΔΕΑ Ε.Π.Ε.».

15. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης λιανικής διάθεσης τροφίμων, σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 93 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “Ο.Κ. ΜΑΡΚΕΤΣ”, ιδιοκτησίας της «Ο.Κ. ΣΤΟΡΣ Ε.Π.Ε.».

16. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης λιανικής διάθεσης τροφίμων (οπωροπαντοπωλείο), σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Ξενοφώντος αρ. 20 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Μαριάννας Γ. ΚΥΠΡΙΩΤΟΥ.

17. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας) και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών , που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως αρ. 24 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας “ASSI E.E.”.

18. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης λιανικής διάθεσης τροφίμων (ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ), σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Κ. Αθανάτου αρ. 3 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «2 ΜΛ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ε.Π.Ε.».

19. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση ή μη προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης λιανικής διάθεσης τροφίμων (πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής), σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Ανθέων αρ. 21 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Αδελαϊδας-Μαρίας Ν. ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ.

20. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση ή μη προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ζεστής και κρύας κουζίνας (ψητοπωλείο-οβελιστήριο) μέχρι 21.9.2014, που βρίσκεται στην οδό Χιμάρας αρ. 10 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου Ευ. ΠΑΝΙΤΣΑ.

21. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση ή μη προέγκρισης για την ίδρυση επιχ/σης λιανικής διάθεσης τροφίμων, σε ισόγειο χώρο εντός πρατηρίου καυσίμων μέχρι 21.9.2014, που βρίσκεται στην οδό Σ. Βέμπο αρ. 15 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε.”.

22. Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για διάστημα ενός έτους για το κατ/μα ή επιχ/ση υγ. ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ζεστής και κρύας κουζίνας) ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο με σκεύη μιας χρήσεως» στην οδό Α. Μεταξά αρ. 22 του Δήμου μας, με το διακριτικό τίτλο “DEL CORSO”,ιδιοκτησίας του κ. Στυλιανού ΛΑΖΑΡΗ.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

α/α

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = οκτώ