Πρόσκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 16η Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 1.00 μ.μ. για να συζητήσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ & ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (μπαρ – σνακ μπαρ)¨ που βρίσκεται στην οδό Λαοδίκης αρ. 41 του Δήμου μας ιδιοκτησίας της ¨Ξ. Η. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ – Π. Ι. ΡΑΛΛΗΣ Ο.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Ξαβέριο – Ηλία ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ του Ιωάννη (από αναβολή).

2. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αλλαγή του είδους του Κ.Υ.Ε. της ¨ΤΕΡΨΗ ΜΑΡΚΕΤ Ι.Κ.Ε.¨, στην μη χορηγηθείσα 53/2013 Προέγκριση για την ίδρυση Επιχείρησης από ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ¨ σε ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ(παντοπωλείο)¨ που βρίσκεται στην οδό Β. Ηπείρου αρ. 130 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της υπό σύσταση της εταιρείας ¨ΤΕΡΨΗ ΜΑΡΚΕΤ Ι.Κ.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Γεώργιο ΤΡΑΝΤΑΛΗ του Δημητρίου

3. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση καταστήματος ¨ΑΜΙΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ(ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ)¨ σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Τρύφωνος αρ. 5 – 7 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Χαρούλας ΤΡΑΚΑ του Κωνσταντίνου

4. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης λιανικής διάθεσης τροφίμων(παντοπωλείο, πρατήριο άρτου, γάλακτος και ειδών ζαχ/κης, γαλακτοπωλείο), σε ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου αρ. 31 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨ROMIN A.E.¨

5. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (ΚΑΦΕΝΕΙΟ)¨ που βρίσκεται στην οδό Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ αρ. 96 του Δήμου μας ιδιοκτησίας του κ. Ανδρέα ΚΙΤΣΙΟΥ του Αθανασίου.

6. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης λιανικής διάθεσης τροφίμων, σε ισόγειο χώρο που βρίσκεται στην οδό Γ. Γεννηματά αρ. 115 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Εμμανουήλ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ του Θρασύβουλου.

7. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας & προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (εστιατόριο – καφέ), που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Παπανδρέου αρ. 3 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου ΧΑΤΖΗΛΙΑ του Εμμανουήλ.

8. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας, αναψυχής & προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών, που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Φ. Εταιρείας αρ. 10 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Εργίνας ΒΕΝΤΟΥΡΗ του Κων/νου.

9. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας,που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Κων/λεως αρ. 13 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Κιμ – Τρούκ ΤΡΟΥΟΝΓΚ του Κιμ – θα.

10. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας (Εστιατόριο), που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως αρ. 8 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ Ε.Π.Ε.

11. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την ίδρυση επιχείρησης μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος ζεστής και κρύας κουζίνας (αναψυκτήριο), που βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, στην οδό Γούναρη αρ. 120 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Ευστράτιου ΚΟΝΤΟΥ του Ιγνατίου.

12. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2013, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργεί ως«ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ– ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο» στην οδό Πλ. Εσπερίδων αρ. 2- 4 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της ¨YOGEE ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Α.Ε.¨ νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κ. Γεώργιο ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗ.

13. Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2013, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΠΑΡ» στην οδό Κύπρου αρ. 74 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο «WE» ιδιοκτησίας της «ΓΚΟΡΑ Μ. Ε.Π.Ε.»

 

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = μηδέν