ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ

Δεν σου έχω απαντήσει ποτέ, όμως η υπομονή μου με τα βρώμικα παιχνίδια που παίζεις εξαντλήθηκε…

Τα υπονοούμενα με τους απρεπείς χαρακτηρισμούς τα αφήνεις τόσο καιρό για το πρόσωπο μου. Σήμερα για να μπερδέψεις τα πράγματα έτσι ώστε να μπορείς να πεις ότι  όλα όσα έλεγες αφορούσαν άλλο πρόσωπο και όχι το δικό μου το γύρισες στο καλαματιανό και βρήκες τάχαμου έναν άλλο εκβιαστή σωματέμπορο και παιδεραστή αυτήν την φορά των νοτίων προαστίων για να καλύψεις τις βρωμιές και τα κτηνώδη ένστικτα σου.   Τρισάθλιε και ελεεινέ μάθε ότι οι διαφορές των ανθρώπων δεν λύνονται με τέτοιου είδους βρομιές και δυσωδίες που γράφεις.

Είσαι ένα ευτελούς αξίας ανδρείκελο που κάνεις τα πάντα για να πουλήσεις μούρη και να αποκτήσεις δημοσιότητα. Βρομιάρη δεν σεβάστηκες ούτε τα παιδιά μου,  όσο για κάποιο υπαινιγμό που έκανες  καλύτερα θα ήταν να ψάξεις για την συμβία σου γιατί εσύ με τις μηνύσεις και τα καθημερινά δικαστήρια που έχεις αμφιβάλω αν βρίσκεις  χρόνο  να σου κάνει κούκου.

Ελεεινέ και τρισάθλιε χρόνια μου ασκείς ηθική και ψυχολογική πίεση  γιατί δεν θέλω να γίνω συμπαίκτης στα βρωμερά σου παιχνίδια. Κάθε φορά σε απέφευγα μην θέλοντας να μπλέξω με έναν τρελό.  Η υπομονή  μου άρρωστε ελεεινέ  τρισάθλιε εξαντλήθηκε. Οι απειλές και οι εκφοβισμοί τέλος. Το έχω χρέος απέναντι στα παιδιά μου.

Τώρα πια δεν θα κάνω πίσω, όλοι θα μάθουν στην Γλυφάδα το βίος  την πολιτεία σου και το ποιος ακριβώς είσαι…

αφήστε ένα σχόλιο


5 × οκτώ =