ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του T-SQUARE στο Γκολφ της Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση με κύριο ομιλητή  τον πρόεδρο της  Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος  συζήτησε με πολιτικούς φίλους του για τις πολιτικές εξελίξεις και την κρισιμότητα αυτών των εκλογών προκειμένου η χώρα να αποφύγει μια πολιτική περιπέτεια που θα μπορούσε να αποβεί οδυνηρή και μοιραία για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

 

Είναι πλέον σαφές τόνισε ο κ.  Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και  οι μέρες που απομένουν είναι καθοριστικές. Οι εκλογές αυτές είναι οι πλέον κρίσιμες για την χώρα  και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τις  συνέπειες της ψήφους τους  και να ανταποκριθούν με σύνεση ωριμότητα και υπευθυνότητα αφού από το αποτέλεσμα των εκλογών θα κριθεί η σταθερότητα έτσι ώστε να μην οδηγηθούμε σε μια νέα περιπέτεια με αβέβαιη έκβαση.

 

Αυτήν την ύστατη ώρα όλοι θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια και να αναλάβουμε τις  ευθύνες που μας αναλογούνται αφού μέσα από αυτές  κρίνεται το μέλλον και η προοπτική της χώρας. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος στην ομιλία του επεσήμανε και αυτός την κρισιμότητα των εκλογών.

 

Την εκδήλωση  εκτός από τους πολιτικούς φίλους του προέδρου της Βουλής κ. Βαγγέλη Μείμαράκη, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, η υποψήφια  βουλευτής β΄ Αθήνας Μαυρίδου Νέλλη (Ελένη), ο Δήμαρχος της Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιάννης Τζούβελης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Δημήτρης Αγγελάτος, Σάσα Πατεράκη και  Νατάσσα Αργυροπούλου.

 Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε αναλάβει ο γνωστός Γλυφαδιώτης επιχειρηματίας κ. Νώντας Πουλής με την συμπαράσταση του κ. Νίκου Σίνου και όπως αποδείχτηκε η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γεγονός που μαρτυράται από τον εντυπωσιακό αριθμό των προσκεκλημένων.

foto7 foto8 foto9 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA foto10 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× εννέα = 36