ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της «Δυνατής Γλυφάδας»

«Δυνατή Γλυφάδα»: Υποψηφιότητα με υπερκομματικό χαρακτήρα.

Ηχηρό μήνυμα αναγνώρισης και στήριξης της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής έστειλαν οι 800 και πλέον φίλοι της Δημοτικής παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα», που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της. Στην κατάμεστη αίθουσα του Balux Prive, ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Κόκκορης ευχαρίστησε από καρδιάς τους παριστάμενους για τη δυναμική παρουσία τους στην εκδήλωση και έκανε έναν εφ’ όλης της ύλης απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.

Στην ομιλία του ο Κώστας Κόκκορης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Με τη δική σας στήριξη, με τη δική μας δουλειά και την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων στο Δήμο, πετύχαμε, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της χρονικής περιόδου που διανύουμε, να διασφαλίσουμε σε βάθος χρόνου την οικονομική ευρωστία του Δήμου, να ενισχύσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συμπολίτες μας και να αποδείξουμε πως καμία γειτονιά δεν θα μείνει χωρίς έργα. Να στηρίξουμε επίσης στην πράξη τους συνανθρώπους μας, των οποίων οι αντοχές δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης. Κάθε μέρα που περνά δίνουμε λύσεις σε μικρά προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα δρομολογούμε μόνιμες λύσεις σε ζητήματα και προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη εδώ και χρόνια».

Όλο αυτό το διάστημα η πολιτική που ακολουθούμε έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους με τόλμη και αποφασιστικότητα που διαθέτουν όραμα, για τη Γλυφάδα και απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους και ενεργούς πολίτες που θέλουν να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη.

Για τη νέα χρονιά που είναι χρονιά εκλογών είμαστε αισιόδοξοι ότι οι συμπολίτες μας θα αξιολογήσουν θετικά την προσπάθεια μας. Θα εκτιμήσουν θετικά το έργο μας και θα μας παρέχουν για μια ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της πόλης μας και την επόμενη δημοτική περίοδο. Η υποψηφιότητα της «Δυνατής Γλυφάδας» θα έχει υπερκομματικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο αυτό, για ακόμη μια φορά καλούμε τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας να συνεργαστούν, με στόχο όλοι μαζί να χαράξουμε το αύριο πιο φωτεινό, γεμάτο δράση και ανθρωπιά».

Ο Κώστας Κόκκορης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα και σε όλους όσοι θέλοντας να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα, προσπαθούν να εμποδίσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, πετώντας λάσπη. «Απάντηση μας αποτελούν τα έργα και οι δράσεις μας στο διάστημα των τριών χρόνων. Η εποχή των “μαυρογιαλούρων” έχει περάσει. Οι εκφραστές της αδράνειας, της απραξίας, της απουσίας σχεδίου και οράματος, του μηδενισμού και της ανασφάλειας δεν έχουν θέση στην πόλη μας. Δεν θα τους επιτρέψουμε να πάνε την πόλη μας προς τα πίσω, δεν θα τους επιτρέψουμε να χαθούν όσα με κόπο, σκληρή δουλειά και απόλυτη διαφάνεια, δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Κλείνοντας την ομιλία του ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αισιοδοξία.

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κέφι και χορό.

Επισυνάπτονται φωτό από την εκδήλωση (1-8).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

foto 6 foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκατέσσερα