«Πού σε πονεί και πού σε σφάζει»: Μητσοτάκης σε Τσίπρα – Είστε ψεύτης, ένας αποτυχημένος τέως πρωθυπουργός που έχασε τρεις εκλογές

Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας με τον κ. Βαρουφάκη και την περίφημη πολύωρη διαπραγμάτευση που όλοι θυμόμαστε». Με αυτή την φράση, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την τριτολογία του ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής.

Και συνέχισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Καταλαβαίνω πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα το 2015 αλλά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πλήρωσε η χώρα και η μεσαία τάξη».

Εν μέσω αντιδράσεων από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Είστε ψεύτης και θα παραμείνετε ψεύτης όταν διαστρεβλώνετε μια πραγματική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Η αντιπολίτευση δεν σας ωρίμασε πολιτικά. Τώρα είστε ένας τέως αποτυχημένος πρωθυπουργός καταγεγραμμένος στην συνείδηση του ελληνικού λαού ως ο άνθρωπος που έχασε 3 εκλογές με πάνω από 9 μονάδες διαφορά. Αν ξανακερδίσετε εκλογές θα νομιμοποιήστε να λέτε ό,τι θέλετε».

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = πέντε