ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΕ???

Δήμαρχε Γιάννη Θεοδωρόπουλε αν και πέρασαν μέρες ακόμη δεν πήρες θέση ώστε να πληροφορη θούμε για να ενημερώσουμε και εμείς με την σειρά μας τους Γλυφαδιώτες, αν πράγματι αυτά που δημοσίευσε ο “φίλος” σου μαϊμού εκδότης – δημοσιογράφος, ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Κύριε Δήμαρχε με όλον τον σεβασμό στο πρόσωπο σου θα πρέπει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα και η αλήθεια, έτσι ώστε το κάθε παρατράγουδο, ο κάθε αχρείος μασκαράς να μπει στην θέση του να συμμορφωθεί και να πάψει επιτέλους να πουλάει μούρη παριστάνοντας τους Larry King και Andy Rooney της Γλυφάδας. Αυτό το παρατράγουδο που γεμίζει τον κόσμο με ανακρίβειες και ανυπόστατα ψέματα που εκθέτουν τους άλλους δεν είναι παρά μια τεράστια κουράδα που αναζητά άτομα με ειδικές ανάγκες π.χ ξοφλημένους, ναυάγια και ψώνια, πείθοντας τους ότι μια μόστρα στο λάθρα δίφυλλο φιγουρίνι του και στο blog που χρησιμοποιεί μπορεί να τους απογειώσει σε δημοσιότητα και προβολή.

Αυτός ο πειρατής, φοροφυγάς παρότι δεν γνωρίζει την Ελληνική γραφή και γλώσσα παριστάνει τον απόφοιτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας άκουσον – άκουσον σπουδάσει στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας.

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 27