ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ? ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ «ΣΧΟΛΙΟ» ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ – ΠΟΣΤΑΡΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΟΜΟ

Αντιδράσεις προκάλεσε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση της Ρένας Δούρου, σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, που σύμφωνα με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης. 

Η Ρένα Δούρου έκανε ένα post στο Instagram που περιλάμβανε μια φωτογραφία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, όπου φαίνεται να κρατά τσιγάρο, μαζί με τη λεζάντα: «Σχόλιο περί αντικαπνιστικού… Πολλές καλημέρες!».

Η ανάρτηση της Ρένα Δούρου προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις πολλών χρηστών, τόσο στην ενότητα σχολίων του post της όσο και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Twitter.

Η πλειοψηφία των σχολιαστών αποδοκιμάζουν έντονα την ανάρτηση, επισημαίνοντας ότι ουσιαστικά προτρέπει στην παραβίαση της νομοθεσίας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ειρωνεύονται έντονα τη Ρένα Δούρου, υπενθυμίζοντάς της πως η Μελίνα Μερκούρη νόσησε και πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα που προκαλείται από το κάπνισμα.

jk@jktrkzs

Δήθεν μαγκιά και δήθεν απείθεια από ένα θρασίμι που σε λίγες μέρες θα είναι το απόλυτο τίποτα και το ξέρει…

See jk’s other Tweets

silas serafim@silaserafim

Η Μερκουρη πεθανε απο καρκινο στους πνευμονες. Η Δουρου κανει αντι-αντικαπνιστικο αγωνα κι οι ζαιοι με ρωτουν πότε θα ξεκινησω τη σατιρα στην κυβερνηση.
Οταν μας αφησετε να προκανουμε.

See silas serafim’s other Tweets

Βασίλης Βενιζέλος@er_td4

Η ανάρτηση της κ. Δούρου κατά του αντικαπνιστικού νόμου αποτελεί την επιτομή της πολιτικής και κοινωνικής ανευθυνότητας, της βαθιάς άγνοιας και της προκλητικότητας έναντι της κοινωνίας! Άντε και στους αντιεμβολιαστές, κ. Δούρου…

See Βασίλης Βενιζέλος’s other Tweets

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δεκατέσσερα