Πολλάαα τα λεφτά: Τράγκας – Στη δημοσιότητα διαθήκη με μετρητά ύψους 10-12 εκατομμυρίων ευρώ – Τι άφησε στη Μαρία Καρρά και στα δύο του παιδιά

«Στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ»

Το φώς της δημοσιότητας

είδε η ιδιόχειρη διαθήκη που φέρεται να έκανε ο Γιώργος Τράγκας στο Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του στον γιο του, Γιάννη Τράγκα, το 35% στην τελευταία του σύζυγοΜαρία Καρρά, και το 23% στον γιο του, Φρέντι. Η διαθήκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, έσκασε σαν «βόμβα» στα χέρια των εμπλεκόμενων μελών της οικογένειας Τράγκα, που έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Στο πρώτο από κοινού συμπλέουν ο Γιάννης Τράγκας και η Μαρία Καρρά, και στο άλλο ο Φρέντι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη διαθήκη γίνεται λόγος και για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας.

Δωρεές

Επιπλέον, στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία 30.000 ευρώ ενώ 50.000 ευρώ δίνονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.

Οι δικοί του άνθρωποι

Στη διαθήκη του δεν ξέχασε κάποιους πολύ δικούς του ανθρώπους που ήταν δίπλα του επί δεκαετίες, όπως τον αστυνομικό που είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του ενώ ένα χρηματικό ποσό άφησε και στη γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι του για πολλά χρόνια.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 3