«Ποδαρικό» στο πλήρως ανακαινισμένο ΔΑΚ, με …καρφώματα και σερβίς ! Η καρδιά του αθλητισμού χτυπάει και πάλι στη Γλυφάδα.

Μια σπουδαία διοργάνωση, το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλει, φιλοξενείται εδώ, σήμερα και αύριο, Παρασκευή, με τον μεγάλο τελικό.

Με πολύ κόπο και πολλή αγάπη για το στολίδι της πόλης μας, το κλειστό «Μάκης Λιούγκας», το ανακαινίσαμε πλήρως και από το περασμένο φθινόπωρο το απολαμβάνουν ξανά οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, οι σύλλογοι και τα σωματεία της Γλυφάδας.
Η ριζική ανακαίνιση, σε συνδυασμό με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία έφερε και πάλι μια μεγάλη διοργάνωση στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας» και κόσμο στις κερκίδες, που απολαμβάνει θέαμα υψηλού επιπέδου σε εξαιρετικό κλίμα, όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε αθλητική αναμέτρηση.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περικλή Δορκοφίκη και όλους τους εργαζόμενους στον τομέα αθλητισμού του Δήμου μας που διασφάλισαν για μια ακόμα φορά την άψογη λειτουργία του κλειστού μας γηπέδου, σε μια πολύ απαιτητική διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Γιώργο Καραμπέτσο, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την άριστη συνεργασία που έχουμε.

αφήστε ένα σχόλιο


1 + επτά =