Περηφανεύεται για τραπέζι 8 ατόμων ο Πολάκης, εν μέσω lockdown!

Εσείς πάτε σε φίλους για γεύμα, δείπνο ή καφέ; Η τηρείτε το νόμο και καταπιέζεστε γιατί ασφαλώς και θα θέλατε να είστε με την παρέα σας;

Αν ανήκετε στην κατηγορία των νομοταγών πολιτών σίγουρα θα ζηλέψετε (ή θα εξοργιστείτε…) βλέποντας τον Παύλο Πολάκη να παραβιάζει την καραντίνα και να το διαφημίζει!

Ως δήμαρχος Σφακίων κρατούσε διπλά βιβλία και το διατυμπάνιζε, ως αν. υπουργός Υγείας κάπνιζε μέσα στο υπουργείο γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον αντικαπνιστικό νόμο. Και τώρα περιφρονεί το lockdown και μας το πετάει στα μούτρα.

«Εμείς θα το γλεντίζομε και όπου το βγάλει η βράση» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Κουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας .
«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»
Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

Ηανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.
Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = δεκαπέντε