ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ!!

Σου λέει δεν μπορεί κάπου θα μου κάτσει.

Περατζάδα τα κόμματα και τις δημοτικές παρατάξεις έχει πάρει η Βάνα Μπάρμπα.

Αυτό το κορίτσι θα μας τρελάνει . Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο  «FTHIS TV» είχε πει ξεκάθαρα ότι ήθελε να μπει στην πολιτική για να βολευτεί, κι αφού δεν της έκατσε στο ΛΑΟΣ, την είδε στην αυτοδιοίκηση όπου και άλλαξε διάφορες δημοτικές παρατάξεις αλλά ως φαίνεται και εκεί δεν «βρήκε αυτό που ήθελε» ή να το πούμε αλλιώς για να μην παίζουμε με τις λέξεις δεν «βολεύτηκε» οικονομικά, δεν βγήκε ως φαίνεται ένα καλό μηνιάτικο. Αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν κάποιους μήνες κι αφού αποχώρησε από την δημοτική αρχή του Γιώργου Παπανικολάου γιατί δεν τα «βρήκε» όπως τα «ήθελε», παραιτήθηκε και δήλωσε ανεξάρτητη όπου από την μια ακούγαμε ότι θα κατέβει υποψήφια στον δήμο της Αθήνας κι από την άλλη την είδαμε στο γυαλί να λέει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Γλυφάδα.

Ύστερα από την καζούρα που υπέστη το μάζεψε και κατέληξε να βάλει υποψηφιότητα στο μόρφωμα του Στελάκη, ξέρετε αυτήν την παράταξη που θα γύριζε σελίδα στην Γλυφάδα με όλα τα πολιτικά ραμολιμέντα της τοπικής κοινωνίας όπου και τιμωρήθηκε ασύστολα σκληρά και μετά μανίας από τους Γλυφαδιώτες παίρνοντας 93 ψήφους. Όμως η Βάνα δεν είναι από τον νομό κοροϊδίας, δεν καταθέτει τα όπλα σου λέει κάπου θα κάτσει, έτσι την είδαμε να λέει ότι θα στρατευτεί στο πλευρό μιας γυναίκας εννοεί την κ. Γεννηματά  για να γίνει και πάλι το παλιό ΠΑΣΟΚ ένα μεγάλο κίνημα ΚΙΝΑΛ.

Κρίμα, κρίμα για την Βάνα Μπάρμπα που τώρα στα γεράματα συνεχίζει να εκτίθεται αρνητικά και να χαλάει ότι μέχρι σήμερα έχει φτιάξει με την τέχνη της υποκριτικής ως ηθοποιός.  Μπορεί να μην έπαιξε μεγάλους ρόλους αλλά από αισθησιακές ταινίες… δεν το συζητάμε, άφησε εποχή.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = έξι