ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΣ Ο ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ – «ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΔ!

Ας μας πει επιτέλους ο δήθεν παντελονάτος και λογοτιμήτης κ. Τζούβελης ο οποίος όπως ο ίδιος λέει όλα αυτά τα χρόνια πολιτεύτηκε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, τι έγινε ο εξοπλισμός της ΔΗΜ.ΤΟ Γλυφάδας ο οποίος ήταν όλος από δωρεές επιφανών προσώπων προς τη ΝΔ όταν αυτός νταηλίκι ένα βράδυ κατέβασε την ταμπέλα και την φωτο του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλαξε κλειδαριά λες και ήταν μαγαζάκι του? Τι έγινε όλος αυτός ο εξοπλισμός του γραφείου της ΝΔ? Τι έγιναν τα 5 γραφεία – τα 4 αιρ κοντισιον – 1 τραπέζι συνεδριάσεων – καρέκλες – ψυγείο – 3 υπολογιστές – 1 τηλεόραση – λάπτοπ κλπ?  και  Ας μας πει ο κ. Τζούβελης, αυτός ο εξοπλισμός που όφειλε να έχει επιστρέψει στον νέο πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Γλυφάδας Παναγιώτη Σκαλτσά που βρίσκεται, γιατί τον κρατά παράνομα και ποιος του έδωσε το δικαίωμα με τις χορηγίες των φίλων της ΝΔ να στήσει το δικό του αντάρτικο?

Ας μας πει ο κ.Τζούβελης η ανακατασκευή του γραφείου (βάψιμο-ρολά-συναγερμός κλπ) έγινε από τα δικά του φράγκα ή την πλήρωσε γνωστός επιφανής εφοπλιστής στο όνομα της ΝΔ?

ΥΓ

Αν έτσι είναι οι παντελονάτοι, τα λαμόγια και τα αρπαχτικά πως είναι?

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 1 =