ΠΑΤΡΑ: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ – ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ

Στην επ” αυτοφόρω σύλληψη 79χρονου από την Πάτρα, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών Ρομά από τη Βουλγαρία, ηλικίας 13 και 15 ετών, αντίστοιχα, προχώρησαν οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα, το καφέ-μπαρ είχε μετατραπεί σε στέκι συνεύρεσης ηλικιωμένων, κατά κύριο λόγο, άνω των 60 ετών που ικανοποιούσαν τις ερωτικές τους ορέξεις επί πληρωμή με ανήλικες από 13 έως 15 ετών.

Το ραντεβού, σύμφωνα με πηγές, γινόταν εντός του καταστήματος, οι ηλικιωμένοι έφταναν εκεί και, μετά από λίγα λεπτά, εμφανίζονταν οι ανήλικες. Πλησίαζαν τους πελάτες και σε χώρο που ήταν εμφανής από τους υπόλοιπους θαμώνες, επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές των ηλικιωμένων… για το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε καφέ μπαρ στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπου οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν επιχείρηση και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο παιδόφιλο.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος 54 ετών, μητέρα του ιδιοκτήτη που διαφεύγει της σύλληψης και προσήχθησαν στην ασφάλεια δύο θαμώνες, ηλικίας 64 και 46 ετών.

Για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου, πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, κατηγορείται ο 79χρονος, ενώ η 54χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της διευκόλυνσης πορνείας ανηλίκων και της συνέργειας αποπλάνησης ανηλίκων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν η 33χρονη μητέρα της 13χρονης Ρομά και δύο ακόμα γυναίκες, ηλικίας 22 και 26 χρονών, που φέρεται να έχουν την επιμέλεια της δεύτερης ανήλικης 15 ετών.

Οι τρεις συλληφθείσες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου και της παραμέλησης και εποπτείας ανηλίκου.

Κατά την προανακριτική διαδικασία διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 62χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ενώ ο 46χρονος υπήκοος Αλβανίας βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναζητείται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: patratora.gr

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = τριάντα πέντε