ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑ “ΝΕΑ” : ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ

“ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ“!
Στην αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης θα υποδείξει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ως «έχοντες ευθέως σχέσεις» με… τους κρατούμενους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προχωρά ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστοςστην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ». Οπως γράφουν «Τα ΝΕΑ» και συγκεκριμένα οΓιώργος Παπαχρήστος, ο Γ. Πανούσηςθα υποδείξει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ως… «έχοντες ευθέως σχέσεις» με τους κρατουμένους ως μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
«Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο Τσίπρας, αφού ο ίδιος γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Έχει ενημερωθεί», σχολιάζει ο κ. Πανούσης στην εφημερίδα αναφορικά με την «προτροπή» του Μεγάρου Μαξίμου να καταφύγει στην Δικαιοσυνη.

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, γι αυτό και πήγα σε συμβολαιογράφο όπου και παρέδωσα όλα τα στοιχεία. Εκείνος θέλει τη δημοσιότητα. Θα την έχει. Εκτιμώ ότι μόνο ένας λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση. Αυτούς τους 2-3 θέλει να τους ”σεντράρει”», προσέθεσε.

Στην ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε πως «οι καταγγελίες, που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη», ενώ σε νεώτερο σημείωμά του, μετά την πρώτη ανακοίνωση, υπογράμμιζε: «Η συνεχής ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα, από τον κ. Πανούση στα ΜΜΕ, δεν έχει κανένα νόημα. Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου».

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει στα «Νέα» πως τα στοιχεία που έχει δεν περιορίζονται σε 2-3 πρόσωπα. «Βεβαίως, είναι και άλλοι που έχουν μια πλάγια, πιο χαλαρή σχέση. Έχω στοιχεία και για αυτούς», τονίζει.

fimotro.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − = 4