ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ “ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ” ΚΟΚΚΟΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΧΤΡΑ

Την συνέχεια της επιχειρηματικής του καριέρας ως επιτυχημένου μάνατζερ θέλει να αποδείξει ο Κώστας Κόκκορης, (βλέπε την προϋπηρεσία του ως διευθύνων σύμβουλος στην ΕΘΕΛ) και εκτός από δήμαρχος έβαλε πλώρη και για τον χώρο των τοπικών μίντια, έτσι μετά την έκδοση ενός περιοδικού, αποφάσισε να μπουκάρει για τα καλά και προκειμένου να κάνει γνωστούς τους άθλους και τα κατορθώματα του, εκδίδει τώρα και μια εφημερίδα με τίτλο τα “Νέα της Δυνατής Γλυφάδας”. Εμείς παρότι κρατάμε μια αντιπολιτευτική στάση κατά της δημοτικής αρχής μέσω της έντυπης εφημερίδας “Γλυφαδιώτης” και της ηλεκτρονικής εφημερίδας η “Τσούχτρα” των Νοτίων Προαστίων, φιλοξενούσαμε ανελλιπώς και πάντα ΑΜΙΣΘΙ μακριά από μικρότητες όλα τα δελτία τύπου του δήμου και προβάλαμε αδιάκοπα με φωτογραφικό υλικό όλες τις δραστηριότητες του δημάρχου.

Εφεξής παρακολουθώντας την επιδρομή του δημάρχου και στον εξουθενωμένο επαγγελματικό μας χώρο, είμαστε υποχρεωμένοι να μην ξανά προβάλουμε τις δραστηριότητες του αφού πλέον μπορεί να το κάνει ο ίδιος με την φυλλάδα που εκδίδει και να περιοριστούμε μόνον στα απαραίτητα δελτία τύπου για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο κ. Κόκκορης έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εξαφάνιση του τοπικού τύπου που τον έκανε μάγκα στην Γλυφάδα και τις άθλιες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, μάλιστα ο ίδιος παρά τις υποσχέσεις του (αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του) για στήριξη του τοπικού τύπου, έκανε τα πάντα προκειμένου να τον φιμώσει και να τον εξαφανίσει, ώστε οι πολίτες να μένουν τυφλοί και ανημέρωτοι

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = δέκα