Παναγιωτάκης Γιάχος ο μετρ της κωλοτούμπας.

Δείτε για μια ακόμη φορά πως εξευτέλιζε τον κ. Κώστα Κόκκορη ο σημερινός του συνεργάτης και στρατηγός της παράταξης μικρός πολιτικά Παναγιωτάκης Γιάχος που σήμερα κόπτεται δήθεν ότι εγώ πετώ λάσπη.

Όχι «κύριοι» λασπωμένοι μέχρι το λαιμό είστε από τα έργα και την συμπεριφορά σας. Εγώ απλά αναδημοσιεύω αυτά που τότε είπε  ο υποδυόμενος τον εισαγγελέα ο Παναγιωτάκης Γιάχος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και χωρίς ο κ. Κόκκορης τότε να αντιδράσει η να τον μηνύσει, οπότε οι απειλές σε εμένα για να το βουλώσω τους έρχεται πιο βολικά. «Κύριοι» οι πολίτες δεν πιπιλάνε το δάχτυλο κι όσοι σας ψηφίσουν πετούν την ψήφο τους.

Στην παράταξη σας υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι άραγε πως αισθάνονται με υπαρχηγό τον Γιάχο και επικεφαλής τον Γεωργούλα που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα τεκταινόμενα της εποχής? Θυμάται ο κ. Γεωργούλας όταν τον αποκαλούσαν μπάτσο και σερίφη η μήπως ο τίτλος του υποψηφίου δημάρχου που δεν θα τον έβλεπε ούτε στο καλύτερό του όνειρο τον τρέλανε εντελώς? Όσο για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενσωματώθηκαν σε έναν συνδυασμό τουρλουμπούκι με επικεφαλής τον Στάθη Γεωργούλα και σεις κύριοι δεν είστε άμοιροι ευθυνών και θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Θυμηθείτε το, Κυριακή κοντή γιορτή

Δείτε τον Παναγιώτη Γιάχο τι έσουρνε τότε στον κ. Κόκκορη και την παράταξη του και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

11. Τον Αύγουστο του 2011, ο ενεργός δημότης, κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος κατά τον Κώστα Κόκκορη είναι ένας «μανιακός δικομανής», αλλά (επειδή η αλήθεια πάει μπροστά) στην προχθεσινή του συνέντευξη τύπου, δημόσια τον αποκάλεσε πράγματι ενεργό δημότη, ανακαλύπτει και αποκαλύπτει την απάτη εις βάρος του Δήμου Γλυφάδας και κάνει τις αντίστοιχες δικονομικές ενέργειες, για να αρχίσει να εισπράττει ο Δήμος Γλυφάδας τα αναλογούντα Δημοτικά Τέλη και Δημοτικούς Φόρους από την ιδιοκτησία, (άκουσον- άκουσον), του ίδιου του Δημάρχου του. Παράλληλα με δικές του ενέργειες ζήτησε να διεκδικήσει ο Δήμος και τα διαφυγόντα Δημοτικά Τέλη και Δημοτικούς Φόρους των περασμένων 11,5 ετών.

12. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε στις 28 Νοεμβρίου 2011, στην οποία αποφασίστηκε η «αγορά του αιώνα», από το Δήμο, δηλαδή η αγορά οικοπέδων στην περιοχή Καρβελά, στο στάδιο των ερωτήσεων, ο τότε δημοτικός σύμβουλος κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ρώτησε το δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, αν αληθεύει το δημοσίευμα ότι για την ιδιοκτησία του που στεγάζεται η ΕΥΔΑΠ, δεν καταβάλλονται στον Δήμο τα αναλογούντα Δημοτικά Τέλη και οι Δημοτικοί Φόροι και τον προέτρεψε να αποκαταστήσει άμεσα όλη την ζημιά του Δήμου ο ίδιος, λέγοντάς του επί λέξει: «…..ο Δήμαρχος της πόλης πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του» (σελίδα 11 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου).

Τότε, ο λαλίστατος Κώστας Κόκκορης, που δεν «σηκώνει μύγα στο σπαθί του, κατάπιε τη γλώσσα του» και δεν απάντησε ούτε με μια λέξη. Όμως, ούτε και ο κ. Βαρβιτσιώτης επανήλθε με επερώτηση του και έτσι ο Κώστας Κόκκορης την «σκαπούλαρε» κατά το κοινώς λεγόμενο, εύκολα και ανώδυνα.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση και γεννάει εύλογα ερωτηματικά, είναι ότι ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος δεν ξανά έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τώρα βέβαια θα μου πείτε, έβαλαν μήπως άλλα σημαντικά Θέματα προς συζήτηση;;; «Δικαιολογημένα λοιπόν, είπε προχθές, ο Κώστας Κόκκορης ότι είναι υπερήφανος για την αντιπολίτευση που είχε !!!».

13. Στη συνέχεια και με βάση την νομοθεσία ο Δήμος εισέπραξε τα Δημοτικά Τέλη και τους Δημοτικούς Φόρους, μόνο των τελευταίων πέντε (5) ετών, ήτοι περίπου 50.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα Δημοτικά τέλη και οι Δημοτικοί Φόροι για τα προηγούμενα επτά (7) χρόνια, που με τις προσαυξήσεις και τους τόκους τους θα ήταν πάνω από 85.000 ευρώ χάθηκαν από το Δημοτικό Ταμείο επειδή παραγράφηκαν. Και έρχομαι τώρα εγώ και ρωτάω τον Κώστα Κόκκορη: Για πες μας λαλίστατε Κώστα Κόκκορη, ποιος ευθύνεται γι αυτή τη ζημιά του Δήμου; Μήπως ο «δικομανής» κ. Γιαννακόπουλος που αποκάλυψε το σκάνδαλο, ή μήπως η αφεντιά σου που είσαι «ξεχασιάρης;»

14. Γιατί ο Κώστας Κόκκορης δεν κατέβαλε στο Δημοτικό Ταμείο τα χρήματα που έχασε ο Δήμος, εξ αιτίας της «ξεχασιάρικης» μνήμης του, ανεξάρτητα αν αυτά παραγράφηκαν;

15. Ακόμη, γιατί ο Κώστας Κόκκορης δεν κατέβαλε στο Δημοτικό Ταμείο τα χρήματα, που έπρεπε να είχε καταβάλλει ο ίδιος από την τσέπη του, για το χρονικό διάστημα που το μέγαρό του ήταν ξενοίκιαστο, ανεξάρτητα αν παραγράφηκαν κι αυτά; Η μήπως είναι κι αυτός οπαδός της ρήσης Βουλγαράκη ότι: « ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;»

16. Γιατί ο Κώστας Κόκκορης άφησε να εκδίδονται οι επτά (7) λογαριασμοί της ΔΕΗ, στο δικό του όνομά επί εντεκάμισυ (11,5) χρόνια, οι οποίοι προφανώς και θα συνέχιζαν να εκδίδονταν έως και σήμερα, ακόμη στο όνομά του, αν δεν το ανακάλυπτε και δεν το αποκάλυπτε ο «ενοχλητικός δικομανής» κ. Γιαννακόπουλος;

17. Τι απάντηση δίνει ο Κώστας Κόκκορης στο απλό ερώτημα: Αν ο «δικομανής» κ. Γιαννακόπουλος δεν αποκάλυπτε το 2011 αυτή την υπόθεση, θα συνέχιζε ή όχι ο Δήμος να χάνει επ’ άπειρο πάνω από 8.000 ευρώ το χρόνο; Η μήπως θα είχε εισπράξει ο Δήμος και αυτά τα 50.000 ευρώ που δεν παραγράφηκαν ή μήπως θα είχε εισπράξει τα πάνω από 15.000 ευρώ από το 2011 έως και σήμερα;

18. Αφού είναι όλα καλώς γενόμενα, και δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό, γιατί ο κατά τα άλλα, εύθικτος Κώστας Κόκκορης τον περασμένο Νοέμβρη, αντί όπως θα έπρεπε ως Δήμαρχος, να είχε εισηγηθεί ο ίδιος την λήψη απόφασης με την οποία να είχε παραστεί ο Δήμος ως πολιτική αγωγή στην Δίκη, κατά του «ιδιώτη Κώστα Κόκκορη», αυτός εμπόδισε την συζήτηση τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην Οικονομική Επιτροπή, για μια υπόθεση που κατά το κατηγορητήριο έχει προξενηθεί στο Δήμο Γλυφάδας ιδιαιτέρως μεγάλη ζημία;

19. Αφού ήταν αθώος, και «δεν ήξερε τίποτα για το φόνο», γιατί εμπόδισε να γίνει η δίκη επί ίσοις όροις;;; Τι φοβόταν και εμπόδισε να παραστεί ο Δήμος ως Πολιτική Αγωγή με ορισμό δικηγόρου, που θα διεκδικούσε στη δίκη τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, απέναντι στον «ιδιώτη» Κώστα Κόκκορη, πού στην συγκεκριμένη δίκη, ήταν κατηγορούμενος για απάτη και ζημία εις βάρος του Δήμου;

Αλήθεια, γιατί ο ίδιος, προκειμένου να υπερασπιστεί το σαρκίο του, εκτός από την πλειάδα των δικηγόρων του, που πληρώνονται από το Δήμο, κατέφυγε και στις έξτρα υπηρεσίες του μεγαλοδικηγόρου κ. Κούγια;

20. Κι ενώ στην υπόθεση αυτή ο Κώστας Κόκκορης εμπόδισε τον διορισμό δικηγόρου που θα εκπροσωπούσε το Δήμο, σε άλλη υπόθεση, η Οικονομική Επιτροπή μετά από εισήγησή του, όρισε δικηγόρο τον οποίο θα τον πληρώσει ο Δήμος για να εκπροσωπήσει τον Στέλιο Λανδράκη στην προσπάθεια που κάνει αυτός, να αποφύγει την καταβολή στο Δήμο 45.000 ευρώ που του έχουν καταλογιστεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για σπατάλες την περίοδο της δημαρχίας του και πάλι μετά από ενέργειες, του «δικομανή» κ. Γιαννακόπουλου.

21. Αναφορικά με την παρουσία μου στο Δικαστήριο του Γ΄Τριμ. Πλημ. Της Αθήνας την 04-03-2014, η αλήθεια έχει ως εξής: Όπως και στις 17/12/2013 που αναβλήθηκε η δίκη του Κώστα Κόκκορη, λόγω πέρατος ωραρίου, έτσι και στις 04/03/2014 από τη στιγμή που με είχε προτείνει ο κ. Γιαννακόπουλος ως μάρτυρα υπέρ των συμφερόντων του Δήμου πήγα στο Δικαστήριο. Επειδή δεν είδα τον κ. Γιαννακόπουλο τον αναζήτησα στο κινητό του τηλέφωνο και μου απάντησε η γυναίκα του, λέγοντάς μου ότι ήταν στο Νοσοκομείο στη Βούλα, γιατί είχε πέσει με τη μοτοσυκλέτα του και τον είχε μεταφέρει εκείνη, για εξετάσεις στα επείγοντα. Όταν λοιπόν ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου εκφώνησε το όνομα του κ. Γιαννακόπουλου θεώρησα υποχρέωσή μου να πω αυτά που μου είχε πει η γυναίκα του για να μην τιμωρηθεί για λιπομαρτυρία. Ούτε αναβολή ζήτησα, ούτε είχα άλλωστε και τέτοιο δικαίωμα. Από δω και πέρα άρχισε η ΘΕΑΤΡΙΚΗ παράσταση του Αλέξη Κούγια και η προσπάθειά του να με βγάλει ψευδομάρτυρα.

Το Δικαστήριο μετά από αίτημα του Αλέξη Κούγια, διέκοψε προκειμένου να επαληθεύσει αν όντως ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν στο Νοσοκομείο. Εγώ τηλεφώνησα στο κινητό του κ. Γιαννακόπουλου και η γυναίκα του μου είπε ότι είχε βγάλει ακτινογραφίες και εκείνη τη στιγμή τον εξέταζε ο ορθοπεδικός γιατρός. Μετά από λίγη ώρα μου έστειλε στο FAX του γραφείου του Δικηγορικού Συλλόγου στην Ευελπίδων, όλα τα έγγραφα του Νοσοκομείου που αποδείκνυαν τα όσα είχαν συμβεί από το πρωί στο Νοσοκομείο της Βούλας.

Ο Πρόεδρος όμως του Δικαστηρίου δεν με άφησε να τα καταθέσω και αρκέστηκε σε ένα FAX του Νοσοκομείου που έγραφε μόνο την ώρα της τελευταίας φάσης των εξετάσεων από τον ορθοπεδικό και την ώρα αποχώρησης, χωρίς να αναφέρει όμως την ώρα που πήγε ο παθών, ούτε την αναμονή, ούτε τη ώρα που είχαν γίνει οι ακτινογραφίες κλπ. Μετά απ αυτή την εξέλιξη ο Αλέξης Κούγιας έδωσε νέα ΘΕΑΤΡΙΚΗ παράσταση, και το Δικαστήριο προχώρησε στην διαδικασία της δίκης για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, που αφορούσε τον δήμαρχο της Γλυφάδας, για ΑΠΑΤΗ και ΑΠΙΣΤΙΑ, χωρίς όμως την κατάθεση του μηνυτή και χωρίς έστω, ένα μάρτυρα κατηγορίας, έστω «για τα μάτια».

Εγώ παρότι ζήτησα να εξετασθώ, το Δικαστήριο μου το αρνήθηκε, οπότε μετά από αυτή την εξέλιξη έφυγα αηδιασμένος έχοντας καταλάβει τους λόγους, για τους οποίους κατέφυγε ο Κώστας Κόκκορης στις υψηλού επιπέδου δικηγορικές υπηρεσίες του μεγάλο-δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

22. Αν μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους, ο Κώστας Κόκκορης και όλη η ομάδα του και κυρίως με την έξτρα προσθήκη του νέο-μεταγραφέντα, Αλέξη Κούγια, έπαιξαν στο γήπεδο κυριολεκτικά μόνοι τους, χωρίς η άλλη ομάδα να έχει ποδοσφαιριστές, αλλά, ούτε και τερματοφύλακα. Αυτή είναι η αλήθεια για την διατυμπανιζόμενη αθώωση του Κώστα Κόκκορη, και όλα τα άλλα που είπε ο ίδιος και αναφέρουν τα συντηρούμενα με δημοτικό χρήμα «κοκκορο-παπαγαλάκια», ότι δήθεν μου απαγγέλθηκε κατηγορία για ψευδομαρτυρία και ότι εξαφανίστηκα, είναι μπούρδες για να ντοπάρεται η παραπαίουσα ομάδα του και το εναπομείναν ακροατήριό του.

Αν ο δήμαρχος είχε ίχνος εντιμότητας, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την επόμενη ημέρα της αθώωσής του, δεν θα αράδιαζε όλα αυτά τα ψέματα, περί δήθεν εξαφανίσεώς μου από την αίθουσα του δικαστηρίου και περί ασκήσεως ποινικής μας διώξεως από την Εισαγγελέα.

23. Είμαι υπερήφανος που πήγα στο Δικαστήριο να προασπίσω τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών, παρότι την παρούσα περίοδο δεν είμαι Δημοτικός Σύμβουλος. Πήγα γιατί σέβομαι και τιμώ την εικοσαετία που οι δημότες της Γλυφάδας με είχαν εκλέξει Δημοτικό Σύμβουλο και την δεκαετία που ήμουν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης μας. Επίσης πήγα για να δείξω και έμπρακτα την συμπαράστασή μου σε ένα ενεργό δημότη που χωρίς υστεροβουλία και άλλες βλέψεις έχει ωφελήσει το Δήμο και παλεύει για την νομιμότητα, ξοδεύοντας δικά του χρήματα και προσωπικό χρόνο.

Ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, για αυτούς που τους «χαλάει τη σούπα τους», με τη δράση του και τις γνώσεις του, είναι «ο μανιακός δικομανής», για κάποιους άλλους, είναι «ο γραφικός», ενώ κάποιοι άλλοι ενοχλούνται από την αιχμηρή κριτική του. Εγώ που τον γνωρίζω 25 χρόνια, λέω ευθαρσώς ότι μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους «δικομανείς», που δεν ασχολούνται μόνο με τον μικρόκοσμό τους, αλλά να διαθέτουν λίγο από τον χρόνο τους, για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν ζητάει καμιά εξαργύρωση των ενεργειών του και είναι προς τιμή του.

24. Ο Κώστας Κόκκορης, μη μπορώντας να απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του «δικομανή» Γιαννακόπουλου, του «καταγγελλιομανή Καραπάνου, ή στο «ψαχτήρι» τον Γιάχο, καταφεύγει στην συκοφαντία και στην απαξίωση». Τα ίδια και χειρότερα λέει και για τους οχτώ (8) Δημοτικούς Συμβούλους του, που τον «πήραν χαμπάρι» και τα βρόντηξαν φεύγοντας από την παράταξή του, η καλύτερα από το κόκκορο-μαντρί του.

Η ειρωνεία και το θράσος του Κώστα Κόοκορη είναι, ότι μιλάει για πολιτικό πολιτισμό. Ποιος;

Ο ίδιος άνθρωπος, που έσπασε το χέρι του από την δυνατή γροθιά που έδωσε στο γραφείο του κ. Τσαρούχα όταν «μπουκάρισε» κατά πρωτοφανή τρόπο, στο ιδιωτικό γραφείο του.

Ο ίδιος άνθρωπος που στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έκλεισε το μικρόφωνο του δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Μουλακάκη ενώ απευθυνόταν στο Σώμα.

Ο ίδιος άνθρωπος, που όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι, του κάνουν κριτική και δεν λένε αυτά που τον συμφέρει, μορφάζει απαξιωτικά και τους απευθύνεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Ταυτόχρονα όπως είπε, είναι «υπερήφανος για την αντιπολίτευση που είχε».

Προφανώς, εννοεί τους επί 3,5 χρόνια «άφωνους» δημοτικούς συμβούλους, που έχουν «ρουφήξει το αυγό τους»!!!

25. Και κάτι ακόμη από την δίκη, στις 04-03-2014. Είναι πολύ λυπηρό που δεν είχε προσέλθει κανένας νυν Δημοτικός Σύμβουλος, για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου Γλυφάδας. Ο μόνος που ήταν εκεί ήταν ο συν-διοικών το Δήμο με τον Κώστα Κόκκορη και «σιαμαίος του», Στέλιος Λανδράκης, αφού άλλωστε όπως πάντα αλληλοσυμπαραστέκονται.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος και δικηγόρος, κ. Δάφνη Μπίλια, την οποία ο Κώστας Κόκκορης την «κατσάδιασε», γιατί τόλμησε λέει και μίλαγε μαζί μου.

Τόσο η συγκεκριμένη, όσο και η γενικότερη συμπεριφορά του Κώστα Κόκκορη, καθώς και το «γνωστό» ύφος του, με οδηγούν στη σκέψη, ότι διακατέχεται έντονα από το σύνδρομο του Ναπολεονϊσμού.

Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο παθιασμένος και δεμένος με την καρέκλα του δημάρχου, που σε λίγους μήνες που θα χάσει τις εκλογές, θυμηθείτε το, ότι θα έχουμε «δράματα», αφού δεν θα ξεκολλάει από το Δημαρχείο με τίποτα.

Αναδημοσίευση από την Τσούχτρα

Το παρόν δημοσίευμα με τίτλο ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΧΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗ Αναρτήθηκε  13 Μαρτίου 2014 στις 11:07

 

http://www.tsouxtra.gr/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba/

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 1