ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ… ΑΥΡΙΟ ΛΕΝΕ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Ετοιμοι για όλα, ακόμα και για οριστική ρήξη που θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές είναι οι δύο μικροί εταίροι της κυβέρνησης. Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το Ναύπλιο άφησε αιχμές για τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη λέγοντας πως μαζί υπέγραψαν για 2.000 απολύσεις στο Δημόσιο και αναρωτήθηκε ποιος θα αναλάβει το βάρος της πολιτικής αστάθειας στη χώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση.

Με μια σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απάντησε στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά επιστρέφοντας το μπαλάκι στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως με μία κομματική εκδήλωση στην οποία δόθηκε πρώιμος προεκλογικός τόνος δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος προκειμένου να απευθυνθεί ο κ. Σαμαράς στους κυβερνητικούς του εταίρους.

Η ΔΗΜΑΡ επιστρέφει το μπαλάκι των εκλογών στον πρωθυπουργό

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες Η ΔΗΜΑΡ ετοιμάζει σκληρή ανακοίνωση – απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός από το Ναύπλιο ξεκαθαρίζοντας πως στο αυριανό ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί δεν θα καταλήξουν σε κάποια κοινή συμφωνία και αντιθέτως οδηγηθούν σε ρήξη.

Σαμαράς: Δεν θα χρεωθούμε εμείς το βάρος της πολιτικής αστάθειας

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός σήμερα σκλήρυνε τη στάση του ένα 24ωρο πριν από την κρίσιμη συνάντηση των αρχηγών της τρικομματικής κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου και στην ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο ο πρωθυπουργός τόνισε «κάποιοι πιστεύουν αφελώς ότι θα μας εγκλωβίσουν στο δίλημμα των εκλογών. Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι ποιος θα προκαλέσει τις εκλογές αλλά ποιος θα χρεωθεί το μπλοκάρισμα των μεταρρυθμίσεων. Εμείς πάντως όχι. Ποιος θα πάρει το βάρος της αστάθειας και της διακοπής της χρηματοδότησης της χώρας;».

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 − έξι =