Πήγε για…”μαλλί” και βγήκε κουρεμένη: Άκαρπες οι προσπάθειες του Μάκη – Γεωργία Μπίκα – Το πόρισμα για την καταγγελία του βιασμού – «Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα την ίδια»

Προϊόν φαντασίας θεωρεί η εισαγγελέας την καταγγελία για τον βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το πόρισμα που έφερε στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα.

Η εισαγγελέας θεωρεί ότι όσα καταγγέλθηκαν ότι έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας δεν είναι αληθή και ότι δεν προέκυψε αξιόποινη πράξη.«Προέκυψε περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα όσα κατέθεσε σχετικά με τον υποτιθέμενο βιασμό αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη» αναφέρεται στο πόρισμα. Η εισαγγελέας αναφέρει ότι η Γεωργία Μπίκα έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα την ίδια και την αναγκάζει να καταβάλλει το σύνολο των δικαστικών εξόδων, ενώ απάλλαξε τον 27χρονο από τις κατηγορίες.

Η 24χρονη έχει υποβάλλει μήνυση σε 6 μάρτυρες για ψευδή κατάθεση, ενώ σύμφωνα με το Mega τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα από τρίχες που έστειλε η κοπέλα, προκειμένου να αποδειχθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν τον φερόμενο βιασμό της.

αφήστε ένα σχόλιο


8 + εννέα =