Ο χρήσιμος ηλίθιος Νικολάκης Λεβετσοβίτης

Να το ξαναπώ μήπως τελικά ορισμένοι το καταλάβουν και πάψουν να κάνουν χαρακίρι  για τον μικρό Νικολάκη.

Θα απαντήσω λοιπόν σε εσάς όλους τους φίλους του που δεν θέλουν να αντιληφτούν ότι η ιδιότητα και το αξίωμα του κάθε κ. Λεβετσοβίτη δεν έχει να κάνει με την ηλιθιότητα του.

Επιπρόσθετα θα τους έλεγα να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι του υποβολέα τους και να αφήσουν στην άκρη τον δήμαρχο γιατί θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ηλίθιο μπορεί να είναι ένα άτομο άσχετα με την οικογενειακή του καταγωγή, άσχετα με τις σπουδές του και τα πόστα στα οποία αναρριχήθηκε.

Προφανώς ορισμένους δεν σας έχω καλύψει γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε την υποκρισία του κυρίου. Εγώ δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα σήμερα θα τα βάλω με τον Λεβετσοβίτη.

Πιθανόν κάποιοι που είναι φρέσκοι στα κοινά της Γλυφάδας δεν γνωρίζουν  την κρέμα των δημ. συμβούλων. Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε τάξη. Απεφάνθη προ 2 περίπου μηνών με ανάρτηση μου στον δήθεν «κύριο»  Λεβετσοβίτη με τον οποίο λανθασμένα ακούστηκε ότι ήμασταν κολλητοί  απλά είχαμε μια απλή φιλική σχέση και τον έχω στηρίξει επανειλημμένα λέγοντας του κ. πρόεδρε σας κάνω γνωστό ότι τοπικό σαιτ αναφέρεται σε εσάς υποτιμητικά  και σας αποκαλεί πολιτική πόρνη και θα πρέπει να απαντήσετε.

Ο δήθεν «κύριος» Λεβετσοβίτης, βλέποντας την ανάρτηση μου με πήρε στο τηλ και μου είπε τα εξής. Γιάννη μου που είσαι αδελφέ μου σε είχα στο μυαλό μου να σε δω από κοντά να σου δώσω κάτι τώρα καλοκαίρι (λες και μου έδωσε κάτι και τον χειμώνα) . Εκεί ακριβώς εξεμάνη και το πρώτο που  είπα είναι αυτό που κάνεις τώρα είναι άθλιο, είναι βρωμιά, ντροπή σου. Προφανώς θα είχε κανα γκομενάκι από δίπλα και ήθελε να πουλήσει μουρίτσα. Η απάντηση μου λοιπόν ήταν δεν χρειάζεται Νίκο να συναντηθούμε από κοντά δώσε όμως την απάντηση εκεί που χρειάζεται όταν σε αποκαλούν πολιτική πουτάνα. Μάταια, δεν απάντησε ποτέ.

Να πω δε ότι ο δήθεν  «κύριος» Λεβετσοβίτης και σε άλλα πρόσωπα αργότερα είπε ότι αν είχα δώσει κανα 50ευρω δεν θα το ανέβαζε ο τσούχτρας. Άλλος τον είπε πουτάνα ο τσούχτρας χρεώθηκε τη λέζα γιατί με ανάρτηση του τον ενημέρωσε. Είναι πλέον πασιφανές ότι έτσι έχει μάθει να συναλλάσσεται και να κλείνει τα στόματα και τις διαφορές του με τα 50ευρα.

Δεν επιθυμούσα να επεκταθώ σε όλα αυτά και πίστευα ότι σαν άντρας που είναι θα ζητούσε μια συγνώμη, έστω και χθες που με είδε. Μάταια όμως. Έχει μάθει να βάζει άλλους να αφήνουν σχόλια γιατί δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του. Όσο λοιπόν για την συσχέτιση που θέλετε να κάνετε για τις επιλογές του δημάρχου μας καταλαβαίνετε δεν έχει να κάνει με το αξίωμα που του εμπιστεύτηκε αλλά με την ηλιθιότητα του ανδρός. Ξέρετε, καλό το ποιηματάκι  αλλά δεν έχει δράκο. Μάθανε τώρα όλοι να λένε δεν του τα’σκασα και γράφει. Ε, εγώ λοιπόν γράφω χωρίς να τα παίρνω. Αν κάποιος μπορεί έστω με κάποια στοιχεία να αποδείξει τα αντίθετα από αυτά που υποστηρίζω τότε ο κατάπτυστος θα είμαι εγώ.

Δεν είχα σκοπό να μπω σε αυτή την διαδικασία λόγου και αντίλογου με κοινούς φίλους που έχουμε. Ο λόγος λοιπόν που κάνω αυτήν την ανάρτηση είναι να σταματήσετε ορισμένοι να είστε πρόβατα και να γίνεστε ασπίδα του κάθε ηλίθιου.

Εφεξής οτιδήποτε άλλο ειπωθεί από το στόμα του μικρού Νικολάκη θα είναι μια απόδειξη ότι δεν είναι μόνον ηλίθιος αλλά και κάτι ακόμη.

Πιθανόν να αξίζει τον χαρακτηρισμό που του απένειμαν, ο χρόνος θα δείξει.

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 5