Ο ΣΤΕΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!

Στελάκη θεοδοσόπουλε, μάζεψε τα σπαθόλουρα σου και σταματήστε να εκφράζεστε μέσα από ψευτοπροφίλ. Βγες δημόσια να πεις αν αυτά που σου καταλογίζω για την υπάλληλο του φαρμακείου σου ονόματι Μαριάννα ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Στελάκη Θεοδοσόπουλε, αν πραγματικά πρεσβεύεις έστω και στο ελάχιστο τα περί εντιμότητας και διαφάνειας,  βγες δημόσια και πες αν στην παράταξη σου έχεις τον Βασίλη Παναγιωτίδη ο οποίος είναι κατηγορούμενος για κακούργημα.

Στελάκη Θεοδοσόπουλε ως αντιδήμαρχος ασκούσες πίεση προκειμένου η υπάλληλος του φαρμακείου σου να «τακτοποιήσει» τους συγγενείς της στον δήμο  ναι η όχι?  Στελάκη Θεοδοσόπουλε ο Γιάννης Τζούβελης χρέωσε επί των ημερών του τον δήμο (όταν όλα γινόντουσαν στη ζούλα) με το εξωφρενικό ποσό του 1.350.000€. που θα τα πληρώσουν οι Γλυφαδιώτες ναι ή όχι?

Στελάκη γιατί δεν λες την αλήθεια και προσποιείσαι τον ΝΔ όταν είσαι καραμπινάτα φιλικά προσκείμενος στον αριστερό χώρο?   Πες την αλήθεια έβαλες υποψηφιότητα για πρώτη φορά με τον Θανάση Ηλιόπουλο? Ο Βαρβιτσιώτης σε έβαλε στο ψηφοδέλτιο του αν και γνώριζε ότι είσαι φίλα προσκείμενος στην αριστερά? Ε όχι να το παίζεις και ΝΔ.

αφήστε ένα σχόλιο


8 + = έντεκα