Ο ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!!

Ενεργός πολίτης είναι ο υπεύθυνος πολίτης. Ενεργός πολίτης είναι αυτός που διδάσκεται και διδάσκει… Αυτός που εμπνέεται και εμπνέει… Είναι αυτός που εκφράζει την άποψη του χωρίς εμμονές, δεν είναι μοχθηρός, δεν λειτουργεί με ρεβανσισμό, δεν διεγείρει τους πολίτες σε πράξεις βίαςκαι προπαντός δεν προτρέπει τους συμπολίτες του σε ανεπίτρεπτες ενέργειες και εξευτελιστικές πράξεις. Αίσχος, ντροπή και αγανάκτηση για τον επίδοξο μπαχαλάκια που προς χάριν προβολής και δημοσιότητας προτρέπει σε τρομοκρατικές ενέργειες τους πολίτες.

fanari spasmeno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στιχομυθία πεζοδρομίου και ευτελής  ψευτοτσαμπουκάς από τον θρασύτατο τοπικό μας μαϊντανό που παριστάνει τον έντιμο και τον ηθικό όταν πριν λίγους μήνες καταδικάστηκε για μια ακόμη φορά από την δικαιοσύνη για σοβαρότατα αδικήματα. Αυτός, ο ταρτούφος, για να καλύψει τις βρωμιές του που ρέουν άφθονες στην τοπική κοινωνία, παριστάνει τον τοπικό εισαγγελέα.

Τεράστια η ευθύνη των δημοτικών συμβούλων που ανέχονται τις ύβρεις και την διαπόμπευση από το γνωστό «ιεραπόστολο», με την δικαιολογία να μην μπλέξουν μαζί του και   τραβιούνται στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα αυτός να δρα ανενόχλητος, να τους χλευάζει και να τους εξευτελίζει.

Ο πρώην Εσατζής ενστερνίζεται τις πάλαι ποτέ «ένδοξες» εκείνες μέρες βίας και εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, γι αυτό σήμερα στοχεύει, προτρέπει, υποκινεί και ενθαρρύνει δημόσια τους πολίτες, να προβούν σε παράνομες και επικίνδυνες δραστηριότητες βίας που ενέχουν τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού για να μην πούμε και θανάτου, κατά του Δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών, αδίκημα το οποίο τιμωρείται από το νόμο για το οποίο θα έπρεπε άμεσα να έχουν υποβληθεί μηνύσεις και να έχει συλληφθεί τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του που τον διαφημίζουν και συνάμα υποκινούν κι αυτοί μέσα από τα χαμαιτυπεία που διαχειρίζονται τους πολίτες, σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις βίας και εξευτελισμού.

Είναι ποτέ δυνατόν ενεργός πολίτης να παροτρύνει τους πολίτες να λιντσάρουν τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους? Αν αυτό δεν είναι αλητεία και υποκίνηση σε τρομοκρατική ενέργεια τι άλλο μπορεί να είναι?  Η αλητεία και ο τραμπουκισμός σε όλο του το μεγαλείο.  Γιατί άραγε αυτό το μιασματικό παρατράγουδο δεν σηκώνει ο ίδιος μια πέτρα να χτυπήσει τα κρατικά αυτοκίνητα τα οποία παράνομα φωτογραφίζει και ανεβάζει δημόσια τον αριθμό των πινακίδων και τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα σε αυτά και υποκινεί να το κάνουν οι πολίτες? Τι λέει ο τύπος, καλά δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τραβήξει τ’ αυτί όλων αυτών που κατ’ επανάληψη πυροδοτούν την βία και απειλούν τις αρχές?  Θέλει να δείξει ότι δεν «καταλαβαίνει» κανέναν και τίποτα και κάνει υποδείξεις ακόμη και στην Αστυνομία πως πρέπει να λειτουργήσει.. Αν αυτή την στιγμή κάποιο κρατικό όχημα του Δημάρχου ή και των Αντιδημάρχων, το οποίο φιγουράρει ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο υποστεί κάποια φθορά, ηθικός αυτουργός θα είναι αυτός και παρέα του? Αν κάποιος φρενοβλαβής σηκώσει και χτυπήσει με μια πέτρα τον Δήμαρχο ή κάποιον Δημοτικό Σύμβουλο υπεύθυνος θα είναι ναι ή όχι ο υποκινητής?

Μήπως για τις απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας του κράτους θα πρέπει επιτέλους να ενημερωθεί η κρατική ασφάλεια για να αποφύγουμε τα χειρότερα?

Η ανοχή που έδειξαν ορισμένοι για να μην εμπλακούν μαζί του τον όπλισε με απύθμενο θράσος, τόσο που έχει απασφαλίσει και αποθρασύνεται συνεχώς όταν φθάνει μέχρις του σημείου να υποκινεί άκουσον – άκουσον τους πολίτες να φτύσουν τον Δήμαρχο γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του, ποιος, αυτό το απόβλητο με τις δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να βάλει τέλος στην κατ’ επανάληψη από μέρους του διέγερση των πολιτών σε διχόνοια και βιαιοπραγίες?  Πιστεύω ότι μετά από αυτά όλα βοηθήσαμε την δικαιοσύνη όσο θα έπρεπε ώστε αν συμβεί κάτι να γνωρίζει τους υποκινητές και τους υπευθύνους.

Θλιβερός κι ανερυθρίαστος ο επίδοξος φιγουρατζής κουτσαβάκης δεν σταματά πουθενά. Αναφέρεται ακόμα και στο επάγγελμα του Νίκου Τσιώλη, λες και το να είσαι κρεοπώλης είναι εξευτελιστικό και ποινικό αδίκημα.  Αλήθεια, τι είναι κατακριτέο από την κοινωνία, το επάγγελμα του μεροκαματιάρη κρεοπώλη, ή το επάγγελμα του αμείλικτου αιμοσταγή τοκογλύφου που ρουφάει το αίμα των ανθρώπων και σε πολλές περιπτώσεις τους οδηγεί ακόμα και στο θάνατο? Δεν είναι δυνατόν να μας παραδίδουν μαθήματα ηθικής και εντιμότητας, απόβλητα της κοινωνίας που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές αξιόποινες πράξεις κι έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη. Και τέλος, είναι υποκριτικό να λέμε ότι καταδικάζουμε την βία, όταν αφήνουμε τους επίδοξους υποκινητές μπαχαλάκηδες, να δρουν ανενόχλητοι και να προτρέπουν τους πολίτες σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Η Δημοτική Αρχή και όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις πρέπει να καταδικάσουν την συμπεριφορά του γραφικού απείθαρχου πολίτη που ψοφάει για «παρέλαση», γιατί ή κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει. Πρέπει επιτέλους να λάβουν μέτρα ώστε να του «κόψουν» τον ψευτοτσαμπουκά και να στείλουν τόσο αυτόν όσο και την «εκλεκτή» παρέα του στην δικαιοσύνη.

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = είκοσι οκτώ