Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ!!!

ΕΛΑΒΑ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Για μια ακόμη φορά η αλητεία του περισσεύει. Αυτός ο αλήτης εμμονικός συκοφάντης τώρα τα γυρίζει και τα φορτώνει στον παραγιό, που κάνει τα θελήματα του, τον  ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Γιαννακόπουλος προς εμένα.

ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΏΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΝΩ ΤΑΧΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ WEB ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΏΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ (ΦΡΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ), ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΥΣΗ.

ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ. ΕΤΣΙ, ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ;  ;  ;

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

Γιαννακόπουλε εγώ ζω και αναπνέω για να αποκαλύψω το πόσο αισχρός και αχρείος είσαι.  Για να καταλάβουν οι αναγνώστες το μέγεθος της βρωμιάς σος αναδημοσιεύω το κατάπτυστο δημοσίευμα που αναρτήσατε εναντίον του δημάρχου (τώρα την κάνεις γυριστή και τα φορτώνεις στο παιδί για τα θελήματα) γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις σου.  Να δουν οι πολίτες ποιοι είναι οι εκβιαστές και ποιοι κρύβονται πίσω από την μάσκα του δήθεν ευυπόληπτου πολίτη, κι ακόμα την πρόθεση του ανορθόγραφου αλήτη και εμμονικού συκοφάντη να με εκφοβίσει ότι δήθεν οι αστυνομικοί θα πάνε να τον συγχαρούν που μου τα γράφει χύμα και σταράτα. Δείτε  το κείμενο που ανάρτησαν και που σήμερα ισχυρίζεται ότι είναι του web, δείτε τι έγραφε για τον δήμαρχο, ακόμα δείτε πόσο αισχρός και κατάπτυστος συκοφάντης είναι όταν έβγαλε τον δήμαρχο της πόλης με αυτήν την περιβολή, μάλιστα απαιτούσε από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) να τον βγάλει εντελώς γυμνό.

Θαυμάστε τον

 Δημοσίευμα από το ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γράφει ο Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.                                    

02-09-2015

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, δεν σε ψηφίσαμε για να ”κάνεις μαγκιές” (διασπάθιση) σε βάρος των οικονομικών του Δημοτικού Ταμείου και των δημοτών ! ! !

Σου θυμίζω ότι σύντομα θα είσαι ένα κακό όνειρο που πέρασε από την Πόλη, επειδή η αλαζονεία σου και ο μη σεβασμός στο δημόσιο χρήμα, δεν έχουν όρια.

Εντάξει, πολλές γυναίκες είναι μουρόχαβλες και “σε βλέπουν” και στον ύπνο τους. Το κακό είναι, για να ικανοποιηθούν με τον άντρα τους, ή τον σύντροφό τους, σε φαντασιώνονται κατά την ώρα του sex ακόμη και αν σε φαντάζονται με strigkaki, (με ή χωρίς κορδονάκι).

Δήμαρχε, σου γνωρίζω, αν δεν το ξέρεις, ότι ο Βασιλιάς της ΜακεδονίαςΦίλιππος, μεθούσε από περηφάνια, όταν νικούσε στις μάχες.

Αντίθετα όμως, ο Βασιλιάς της Σπάρτης, ο Αρχίδαμος, ήταν ταπεινός άνθρωπος και επειδή είχε φιλίες με τον Φίλιππο στεναχωριόταν, (όπως εγώ που έχω χάσει τον ύπνο μου εξ αιτία σου από μεγάλη στεναχώρια), γι΄αυτό σ΄ένα γράμμα έγραφε: «Φίλιππε, κοίτα τη σκιά σου στον ήλιο, καθόλου δεν μεγάλωσε από τα κατορθώματά σου».
Δήμαρχε, αν αποφασίσεις να με καταμηνύσεις για ότι σου ”καπνίσει”, (τζάμπα δικηγόρους έχεις, οι δημότες τους πληρώνουν και αυτούς ! ! !), σε θερμοπαρακαλώ να με καλέσεις να είμαι παρών κατά την υποβολή της μήνυσης και για το παραδεκτό της μήνυσης, σου θυμίζω ότι είναι απαραίτητο ένα παράβολο των 100€ που με νόμο επέβαλε η Ν.Δ. (δικηγόρος είσαι, θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα γνωρίζεις περί του επαίσχυντου αυτού χαρατσιού για να μην μπορούν οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Ποια δικαιοσύνη;;; αν υπήρχε δικαιοσύνη, από καιρό έπρεπε να έχεις καταδικαστεί για οικονομικά σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας).

Το ποσό του παραβόλου θα το επιβαρυνθούν οι δημότες του Δήμου Γλυφάδας. Και αν αποφασίσεις να δηλώσεις παράσταση πολιτικής αγωγής για την επιδίκαση χρηματικού ποσού λόγω ”ηθικής βλάβης”  (υπάρχει ηθική σήμερα στους πολιτικούς; ; ;, αυτή χάθηκε από τότε που οι Τούρκοι σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο στην Αλαμάνα της Λαμίας. Από κει κρατάει η σκούφια μου), και το επαίσχυντο παράβολο αυτό των 50,00€ θα το πληρώσουν, αναλογικά, οι δημότες…
Καλή τύχη ”άρχοντα” της Πόλης Γλυφάδας, που στην εκδήλωση της Γ΄Μαρίνας το προηγούμενο Σάββατο, θεώρησες σκόπιμο να ταλαιπωρήσεις το κόσμο που ήταν όρθιος , ώστε να ακούσουν τα χαϊβάνια των πατεράδων τους, που δεν έχουν γράψει ούτε έναν στίχο δικό τους.

Εντύπωση δεν μου έκανε η φράση του μικρού Μπιθικώτση: «Τον δήμαρχο δεν το ήξερα, εδώ τον γνώρισα, αλλά ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ». Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε πόσες χιλιαδούλες ευρώ τσάκωσαν τα χαϊβάνια και πόσα οι μεσάζοντες._

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Δείτε το θράσος του, δείτε πόσο προκλητικός είναι, λες και μιλάει σε κάποιον από τους ομοίους του.  Δεν γλύτωσαν από την οργή του ούτε οι καλλιτέχνες που έδωσαν δωρεάν συναυλία. Χαϊβάνια αποκαλεί  τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον Χάρη Βαρθακούρη.  Υβριστής και  συκοφάντης ολκής.

Δείτε την φωτο που ανέβασαν για να διαπομπεύσουν τον δήμαρχο της πόλης (από την κατάπτυστη φωτο αλλοίωσα την εικόνα του προσώπου του δημάρχου). 

stringaki

«Είναι κοινά αποδεκτό ότι η δημοσιογραφία του κώλου χρειάζεται να στηρίζεται από το κοινό του κώλου και δυστυχώς στην πατρίδα μας υπάρχουν και τα δυο εν αφθονία».  Τα συμπεράσματα δικά σας.

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 9