Ο εθισμός έχει τέτοιες εξάρσεις: Θέμης Αδαμαντίδης – «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα» ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Θέμη Αδαμαντίδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, καθώς μετά την καταγγελία της τελευταία συντρόφου του για ξυλοδαρμό, έρχεται και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του να υποστηρίξει ότι είναι βίαιος.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» ανέφερε η Αναστασία Στεφάνοβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές, όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια, όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία, όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα. «Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια. Ερωτώμενη για τον εθισμό του στον τζόγο, απαντά: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, στη δική του τοποθέτηση είπε, πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του, μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία. «Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε, πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε, ότι ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επεσήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας. «Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι για την πρόσφατη υπόθεση, ο Θέμης Αδαμαντίδης αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα ή και να επικοινωνήσει μαζί με οποιονδήποτε τρόπο με την πρώην σύντροφό του.

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δυο