Ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Γνωρίζετε εσείς που με ξέρετε καλά ότι δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτή την μάχη. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα όριο, μια νοητή κόκκινη γραμμή.

Κάποιοι, δυστυχώς, δεν μπορούν να την ξεπεράσουν.

Άλλοι πάλι τους αρκεί να την φτάσουν και να “κάτσουν” πάνω.

‘Αλλοι τελικά την σπάνε…και τέλος, κάποιοι, σπάνε γραμμές ορίων όλη τους την ζωή! Η μάχη είναι μπροστά. Είναι μεγάλη και μακρόχρονη ακόμη. Αντιπροσωπευτική όμως των αξιών του ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας.

Φίλες και φίλοι, 
Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο προσκλητήριο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, να θέσω τις δυνάμεις μου στην διάθεση του και να αποδεχτώ την πρόταση του Κινήματος και του Γ.Α.Παπανδρέου να μετέχω στο ψηφοδέλτιο της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών.

Πρόκειται για μια απόφαση που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τις αρχές και τις αξίες της μέχρι τώρα διαδρομής μου, τόσο στην δράση μου στην αυτοδιοίκηση και την πολιτική μου στάση όσο και στην ίδια την καθημερινή ζωή, αφιερωμένη στην εργασία, στην κοινωνία των πολιτών και την οικογένεια.

Στόχος μου δεν είναι το κυνήγι της εξουσίας, αλλά να συμβάλω και εγώ, μαζί με εσάς, ώστε να χτίσουμε το νέο και το καινούργιο, πάνω στις παραδόσεις και τους αγώνες μας για Πρόοδο και Δημοκρατία.

Ήρθε η ώρα για την δημιουργία ενός νέου δυνατού πόλου, που να λέει την αλήθεια, θα βάλει τέλος στην συντήρηση και τον λαϊκισμό και να ανοίξει ένα νέο παράθυρο για τη Χώρα.

Υπερασπιζόμενος πάντα τον πολιτικό πολιτισμό, την αλληλεγγύη, την ισότητα και την συμμετοχή θα προσπαθήσω για την προαγωγή όχι της κοινωνίας των αρεστών, αλλά της κοινωνίας των πολιτών.

Γιατί Μόνο όλοι μαζί μπορούμε!

Πάμε!

Σας ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/1/2015 ΣΤΙΣ 19:30

ΣΤΟ ΔΗΜ.ΘΕΑΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ

Με εκτίμηση
Θανάσης Σπονδυλίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
π. Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Περιφέρειας Αττικής
υπ. Βουλευτής Β’ Αθηνών

spondylidis@on.gr

thanasis

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 5