Ο ΒΟΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

Ο Σωτηράκης αντί να λέει τον καφέ στα διάφορα μαγαζιά που συχνάζει, παριστάνει τον τιμητή και τον κήρυκα της ηθικής και της τάξης. 

Παρακμιακό καφενείο θυμίζουν  οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας τον τελευταίο καιρό  από τις  χυδαίες  εκφράσεις  και τους ψευτο- τσαμπουκάδες του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Σωτηράκη Βοργιά. Με αυθάδικη αλαζονεία αλλά και νοοτροπία «κατίνας»,  εκφράζεται με ντροπιαστικές φράσεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου όπως:  Νταβατζήδες, προστάτες, ανήθικοι, ψεύτες , κλέφτες και κάνει καταγγελίες  που φυσικά όπως πάντα καταλήγουν  αναπόδειχτες, αφού  μετά από κάθε παράσταση  από ιλουστρασιόν κι από μουράτος που επιδιώκει να δείχνει , με την ένοχη σιωπή του αποδεικνύεται «θολός» και τζάμπα μάγκας.

Το επίπεδο του αξιότιμου κ. Βοργιά είναι γνωστό, από την μια ταρζανιές  κι απ’ την  άλλη υποχωρήσεις, χαφιεδισμοί,  κωλοτούμπες και αναξιοπιστία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι χρόνια πάσχιζε να εισχωρήσει σε κάποια δημοτική παράταξη αλλά από όλες έτρωγε πόρτα  με αποτέλεσμα να καταλήξει στην ΧΑ όπου και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος .

Όσο για  την  κατάντια του δημοτικού  συμβουλίου απ’  αυτό το φτηνιάρικο επίπεδο και την πρωτόγνωρη υποτέλεια, ευθύνη έχουν τόσο  η συμπολίτευση όσο και σύσσωμη η αντιπολίτευση που με την ανοχή τους επιτρέπουν  στον κάθε προσχηματικό «μάρτυρα»  σαλπιγκτή της ηθικής και της τάξης  να δημιουργεί ντόρο και ένταση  προκειμένου να τον προσέξουν και να αποκτήσει προβολή και δημοσιότητα .

Είναι γνωστό ότι  “Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο, γι΄αυτό θα πρέπει να μένουμε μακριά από ανθρώπους που φωνάζουν μόνον για να ακουστούν και να μην τους παίρνουμε σοβαρά αφού στο τέλος μετά το ξεκατίνιασμα  μόνον την γύμνια και την φθήνια τους μπορούν να δείξουν”.

Μετά από αυτά ο καθένας από εμάς πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Όποιος θέλει να υπηρετήσει και να προβάλει τους συκοφάντες δεν έχει παρά να προσποιηθεί ότι δεν ξέρει τίποτα για τα λερωμένα κι άπλυτα όλων των «πεντακαθαρίδηδων».. Και να μην ξεχνάμε, ότι είναι ο καθένας από εμάς,  φαίνεται και αποδεικνύεται από τις πράξεις μας.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκατρία