Ο ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ… ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΩΝ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ – ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως μας κατήγγειλαν εργαζόμενοι στα ΚΑΠΗ του δήμου Γλυφάδας, κατά την προχθεσινή απεργία των δημοτικών υπαλλήλωνπου συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ έγινε απαράδεκτη παρέμβαση της δημοτικής αρχής για την αφαίρεση των κλειδιών των ΚΑΠΗ από τους εργαζόμενους με στόχο να διατηρηθούν αυτά ανοικτά κατά την ημέρα της απεργίας. Μάλιστα η εντεταλμένη για τα ΚΑΠΗ δημοτική σύμβουλος παρέμεινε στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα για να διασφαλίσει τη δήθεν «κανονική» λειτουργία του.

 Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» θεωρεί την πράξη αυτή ως ωμή παρέμβαση στο δικαίωμα της απεργίας των εργαζόμενων του δήμου μας και καταγγέλλει στο λαό της πόλης μας την κατάφορα αντιδημοκρατική και απεργοσπαστική στάση της δημοτικής αρχής.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων που πλήττονται βάναυσα από την κρίση και τις μνημονιακές πολιτικές και δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι υπερασπίζεται σταθερά τους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων και το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην απεργία.

Γλυφάδα 10 Οκτωβρίου 2014

anatropi

 

αφήστε ένα σχόλιο


× έξι = 6