ΟΧΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ “ΑΣΥΛΑ”.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και σενάρια ότι υποστηρίζουμε κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο για τον δήμο της Γλυφάδας θα πρέπει να πούμε ότι επιδίωξη μας είναι να φιλοξενήσουμε όλους τους υποψήφιους δημάρχους για την Γλυφάδα, να καταγράψουμε τις απόψεις τους, για να μπορέσουμε με την σειρά μας να ενημερώσουμε τους Γλυφαδιώτες για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι “ O Καθείς κατά τα έργα του κρίνεται”, έτσι η κριτική μας με γενικό συμφέρον την ενημέρωση του πολίτη θα είναι ανάλογη και σε κάποιες περιπτώσεις επικριτική για τους κληρονόμους τα τζάκια και τις φαμίλιες που βλέπουν την Γλυφάδα σαν απάγκιο.

Η Γλυφάδα δεν είναι επαγγελματικός σταθμός για κανέναν πρίγκηπα και κανέναν δοτό, καθώς επίσης και για κανένα από τα κακομαθημένα παιδιά που έχουν μάθει να αλληλοεξυπηρετούνται ερήμην της για να εξασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Η Γλυφάδα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα που παρέχει προστασία στα “άσυλα”, εξάλλου τόσα χρόνια μάθαμε και χορτάσαμε από τους αλτρουιστές και τους Μεσσίες “σωτήρες” που τους ταΐζουμε τσάμπα και βερεσέ για την ανύπαρκτη προσφορά τους.

Κατά όσον μας αφορά πρωταρχικός μας στόχος είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και η αντικειμενι κότητα της ενημέρωσης, έτσι θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε αυτούς που μας φοβίζουν ότι δεν τους φοβόμαστε και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν.

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 × = δεκατέσσερα