“Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος”.

Δεν υπάρχουν λόγια. Ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν θητεύσει επί σειρά ετών σε έμμισθες διοικητικές θέσεις  θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λένε και πως  συμπεριφέρονται γιατί η αχαριστία πληρώνεται και μάλιστα ακριβά.

Είναι το λιγότερο ντροπή για κάποιους επειδή έχασαν θέσεις και φράγκα να υβρίζουν και να συκοφαντούν τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.

Άνθρωποι που ευεργετήθηκαν τα μάλα από τον Γιώργο Παπανικολάου με το χαζό τους μυαλό δεν λένε να καταλάβουν ότι τον αχάριστο κανείς δεν τον εμπιστεύεται. Έχουν τόσα παραδείγματα για να δουν ότι το μοναδικό τους έπαθλο που θα «προσθέσουν» στη συλλογή τους είναι αυτό της αγνωμοσύνης. Ανυπόληπτα ανθρωπάκια βουλώστε το επιτέλους γιατί και πάλι θα τον γλύφετε και θα σέρνεστε μπρος στα μάτια του και θα απαγγέλετε όρκους εκτίμησης  και αφοσίωσης.

Πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι με την συμπεριφορά σας έχετε κάνει τον κύκλο σας και οδηγείστε  στην απομόνωση και την καταστροφή σας.

Το τέλος σας είναι κοντά. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας οι πολίτες  κλείνουν την μύτη τους στα «σκουπίδια» που αναδύουν μια δυσάρεστη μπόχα σπίλωσης και συκοφαντίας.

Κανείς από εσάς τα βολεμένα αρπαχτικά δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα του αναμορφωτή της πόλης. Τα εκατοντάδες έργα του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, απάντηση στα μούτρα των αχάριστων που έχασαν αξιώματα και κονόμα

Μέχρις εδώ δεν πάει άλλο. Η εκκαθάριση προ των πυλών.

αφήστε ένα σχόλιο


8 × = σαράντα οκτώ