«ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ»!!

Δεν έχει το Θεό του ο Γιαννακόπουλος. Είναι τόσο ανόητος που τσίμπησε  από  το σχόλιο μου όταν είπα ότι καλμάρισε μετά τη νέα φάπα που του υποβλήθηκε από τη δικαιοσύνη και είπε να δείξει τον ανδρισμό του στέλνοντας μου μηνύματα με το γνωστό Γιαννακοπουλέϊκο ύφος.

Η πλάκα είναι ότι επηρεασμένος από το κλίμα των ημερών θέλησε να μεταμφιεστεί σε άνθρωπο που δήθεν κόπτεται για την φτώχεια και τον ανθρώπινο πόνο, όταν επανειλημμένα έχει καταδικαστεί για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας και της τοκογλυφίας κατ΄εξακολούθηση.

Αναρωτιέμαι μπορεί κάποιος να παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και ηθικής όταν έχει πιει το αίμα των συνανθρώπων του?

Μέσα στο κατάπτυστο  μήνυμα του, λέει ότι άντρας είναι αυτός που μπορεί να πει όχι στο χρήμα και την όμορφη γυναίκα. Απορώ λοιπόν, ο ίδιος είναι άντρας κι αν ναι τι σόι άντρας είναι? Πως κατάφερε από ένας απλός υπάλληλος στον ΟΤΕ και αργότερα με μια σύνταξη μαϊμού που έπαιρνε (λόγω παραμυθένιας αναπηρίας 67%, μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι και να την κόψουν) να έχει όπως λέγεται καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, μεγάλη ακίνητη περιουσία και μια πολυκατοικία στη Γλυφάδα?

Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να παραδίδει μαθήματα ηθικής κάποιος που κατά την περίοδο που είναι παντρεμένος, διατηρεί δεσμό με άλλη γυναίκα (Με…ου) κοροϊδεύοντας και τις δυο?

Αυτό λέγεται αντρισμός?

Πως μπορεί να παριστάνει κάποιος τον ηθικό όταν διαλύει την οικογένεια του για να συνάψει σχέση με μια κοπέλα μικρότερη από την ηλικία της κόρης του?

Η δική μου άποψη είναι ότι κανένας μασκαράς δεν δικαιούται να μεταμφιέζεται σε άνθρωπο όταν έχει οδηγήσει δεκάδες οικογένειες σε απόγνωση και τραγικά αδιέξοδα.

Το βιντεάκι που ακολουθεί είναι η απάντηση μου στον «αξιότιμο» Γιαννακόπουλο!!

ΥΓ

Γιαννακόπουλε, το απύθμενο μένος και η αστείρευτη κακία σου να κυνηγάς έναν απλό εργαζόμενο τον Νίκο Τσιώλη, δείχνει και το μέγεθος της ανθρωπιάς σου!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = οκτώ