ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Η αλητεία σας θα πάρει τέλος.

Κουρδομένε έχω την άποψη ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος που ασχολήθηκες με αυτόν τον τρόπο μαζί μου. Αυτό βέβαια μέλλει να αποδειχτεί.

Στα καθ’ ημάς.  Να ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω γιατί δεν επιθυμώ καμία συνομιλία με ανόητα μικρά «πειραγμένα» ανθρωπάκια  που έχουν σπασμένα τα φρένα. Θα ήθελα λοιπόν πρώτα από όλα να ρωτήσω, έχεις πράγματι όπως λέγεται  ψυχολογικά προβλήματα?

Είσαι τόσο ανόητος ή βγάζεις μεροκαματάκι από τον ενεργό συκοφάντη ώστε να δημοσιεύεις αυτά τα κατάπτυστα αίσχη  για όποιον βρεθεί να σας απαντήσει? Η αλήθεια είναι ότι έχετε μάθει να παίζεται στο δικό σας γήπεδο και να έχετε την δύναμη της έδρας για να μπορείτε έτσι χωρίς απάντηση να λέτε ότι παπαριές θέλετε ανενόχλητα. Όμως η αλητεία σας μέχρι εδώ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω εσένα ότι  σου δίνουν έτσι τσάτρα πάτρα το δημοσιεύεις? Αυτήν την δημοσιογραφία υπηρετείς? Έλεγξες ως όφειλες αν πράγματι αυτά που δημοσιεύεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.? Δηλαδή αν εγώ σου πω το πόσο μλς είσαι θα το δημοσιεύσεις?

Για το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό σου ερωτώ . Μπορείς να ονομάσεις τα εξαγορασμένα ανδρείκελα που πίσω από την ανωνυμία τους δημοσιοποιούν οχετούς και συκοφαντίες ή είσαι όμοιος με τον φίλο σου, ένας κοινός συκοφάντης? Επειδή προφανώς κατ’ εντολή του εργοδότη σου αναφέρεσαι  σε εμένα θα πρέπει να γνωρίζεις από τα φιλαράκια σου ότι εγώ δεν είμαι ψωνισμένος σαν και του λόγου σου να αυτοανακηρυχτώ όπως λες εκδότης, μάλιστα αυτό το γνωρίζουν άπαντες στην Γλυφάδα και μάλιστα όχι μόνο μπορώ να το αποδείξω  αλλά την κατάλληλη στιγμή θα ζητήσω και τα δικά σου διαπιστευτήρια για να δούμε τέλος πάντων εσύ τι επαγγέλλεσαι, ποιο ταμείο πληρώνεις?

Μες την πολύ σκοτούρα σου ρωτάς αν σε έχω δει μαζί με τον «κύριο»  τον οποίο όπως λες συκοφαντώ δημόσια. Ρε πας καλά? Ρε δεν ντρέπεστε αλήτες που θέλετε να βγείτε και από πάνω. Έχετε τσίπα και φιλότιμο να πουλάτε και τρέλα όταν έχετε διασύρει την μισή Γλυφάδα με τις μ@λακίες που γράφετε?  Εσείς δεν είστε που με διασύρετε ως σωματέμπορα και παιδεραστή? Αληταριά, εσείς δεν είστε που βγάλατε τον δήμαρχο της πόλης γιατί προφανώς δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις σας με γυμνή περιβολή. Και  με απειλείτε κι από πάνω με αγωγές και μηνύσεις.

Αυτή είναι η δημοσιογραφία που υπηρετείς. Τέτοια δημοσιογραφική ενημέρωση σου ζητούν οι πολίτες να μας βγάζετε ξεβράκωτους επειδή τολμήσαμε να απαντήσουμε στα κατάπτυστα λιβελογραφήματα σας ?

Όσο για την  επόμενη φορά που θα συναντηθούμε,  αυτό  δεν το κατάλαβα, να το εκλάβω ως απειλή? Ανατρίχιασα… μάλλον δεν ξέρεις που έχεις πέσει.

Κουρδισμένε για εμένα πούστηδες είναι οι σκατόψυχοι που δεν σέβονται τίποτα και που για να καταφέρουν αυτό που θέλουν διαπομπεύουν όσους σταθούν εμπόδιο στο έργο τους.  Νομίζω ότι έλυσα τις απορίες σου, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσένα. Εξάλλου θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε εκεί που πρέπει. Κλείνοντας θα πρέπει να πω για την αποκατάσταση της αλήθειας ότι ενώ πρώτιστα δημοσιεύσατε το επώνυμο του εκδότη μετά το δημοσίευμα μου που σας εξέθεσε, το αλλάξατε και γράψατε για τα παιδιά του Ηλία. Το ίδιο και με τις 180.000€ το οποίο αφού το αφήσατε να παίξει για λόγους εντυπωσιασμού το αλλάξατε σε 18.000€ . Και αυτά μπορώ να τα αποδείξω.

Τόσα λάθη πάνω στον πανικό σας, μόνο που αυτά πληρώνονται.

Ντροπή σας ανδρείκελα

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 7 =