ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ …

Έλαβα αυτό το μήνυμα από τον γνωστό Γιαννακόπουλο και το δημοσιεύω προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

Γιαννακόπουλος προς εμένα

MONON ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΠΙ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ  ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΙΣΧΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ.

ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, καθώς ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΚΟΚΚΟΡΗ,  ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ 180.000€

ΚΑΙ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, παρά στη φράση μου: …ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ.

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΣΩΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ.

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ: ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Η ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΙΚΤΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ. Θυμάσαι : !  !  !

[ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ].

ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ σου ΔΙΝΩ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΥΒΑ !  ! !.

ΧΡΟΝΙΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ, ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ  ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΟΥ.  ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΝΡΘΩΠΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Τι απειλητικός που είσαι ρε Γιαννακόπουλε. Ποιος είναι ο αρχιπούστης ονόμασε τον. Τι μόνο για τις εντυπώσεις… Με ονόματα ρε Γιαννακόπουλε έτσι για να τα λέμε όλα. Ποιος είναι ο αρχιπούστης?

Βρε αλήτη ψεύτη με αυτά τα ανυπόστατα ψέματα δεν πρόκειται να με σταματήσεις . Όταν στριμώχνεσαι και σου βγάζουμε τα άπλυτα στη φόρα τότε είμαστε πληρωμένοι. Γιαννακόπουλε ανέμους έσπειρες θύελλες θα θερίσεις. Αλήτη Γιαννακόπουλε ποτέ δεν ήρθα στο σπίτι σου για να μου δώσεις διαφημίσεις, άλλωστε ποιοι σε έχουν σε υπόληψη για να μπορείς να τους υποχρεώσεις? Μπορείς βρε αλήτη Γιαννακόπουλε να αποδείξεις ότι μου έδωσες έστω και μια διαφήμιση? Τι βρωμύλος  που είσαι. Τι μασκαράς. Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φουστάνια αυτά σου πρέπουν, αυτά σου αξίζουν.. Στο σπίτι σου ήρθα δυο φορές για δημοσίευμα που είχα κάνει στην εφημερίδα μου Γλυφαδιώτης και αφορούσε για να σου θυμίσω τον «λαγό»  και το πολιτιστικό κέντρο που με παρακάλαγες να δημοσιεύσω εις βάρος της  …. για να την δέσεις και δεν το έκανα. Αλήτη Γιαννακόπουλε θυμάσαι την προσφορά σου για να κατηγορήσω τον  δήμαρχο κάτι που δεν έκανα και που έκοψα και την καλημέρα μου μαζί σου?

Αχρείε Γιαννακόπουλε σου στέλνω το δημοσίευμα που ανήρτησε το φιλαράκι σου στο  Glyfada WEB  που αποκαλύπτεσαι για μια ακόμη φορά πόσο ψεύτης και πόσο βρώμικος είσαι.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος:

04-01-2016.

Νίκο Τσιώλη ο εργοδότης σου σε έβαλε να γράψεις για τα παιδιά του Ζαχαριάδη; Έχεις παιδιά, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. 

Εδώ λοιπόν τι λες τα παιδιά του Ηλία ή τα παιδιά του Ζαχαριάδη?

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος τους. Το θέμα έγινε το καλοκαίρι του 2015, χωρίς να υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία. Γιατί βγήκε τώρα στην επιφάνεια ; Τυχαίο;;; Δεν νομίζω !!!

Κόψτε τις μ@λ@κίες και ασχοληθείτε με τις δίκες σας άπατες.

Οι περισσότεροι κλέβουν για να ζήσουν και οι αιρετοί (στο δήμο γλυφάδας) κλέβουν για να πλουτίσουν.  Αν έχετε έντερα, ανεβάστε το να δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκος !!!

Αντί να συμπαραστέκεστε την οικογένεια την θάβετε.
Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί !!!

Υποσημείωση: Νίκος Τσιώλης ίσον 180.000 χιλ. ευρώ ετησίως, από τα χρήματα των δημοτών του δήμου Γλυφάδας, για ”συμπαράσταση” στις βόλτες του εργοδότη του (δημάρχου Γλυφάδας).

Λοιπόν τι λες? Τα παιδιά του Ηλία, ή τα παιδιά του Ζαχαριάδη? 

Αναφέρεις βρε αλήτη Γιαννακόπουλε το όνομα του εκδότη ναι ή όχι? Όπως ακριβώς τα είπα στο δημοσίευμα μου, την κάνατε γυριστή. Όπως βλέπω ο σύντροφος σου  άρχισε και πάλι τις τανιές όπως ακριβώς έγραψα ότι θα την γυρίσετε την πλάκα και από τα 180.000€ που γράψατε για να επηρεάστε την κοινή γνώμη θα το κάνετε 18.000€ όπως και κάνατε αφού όμως πρώτα το αφήσατε τρεις μέρες το θέμα το διορθώσατε σήμερα,  ισχυριζόμενοι ότι κάνατε λάθος.  Αληταρά Γιαννακόπουλε αν έχεις αντρικά που δεν έχεις, μόνο γκαζάκια έχεις, πήγαινε στην ΓΑΔΑ να καταγγείλεις όσα έχεις για εμένα. Και επειδή για μια κόμη φορά αναφέρεσαι στα παιδιά μου και την οικογένεια μου σε πληροφορώ ότι έχω κρατημένα όλα τα σχόλια που εδώ και χρόνια μου έχεις στείλει και που στο τέλος τα πήρες πίσω όταν έμαθες ότι θα σε μηνύσω. Ισχυρίστηκες λοιπόν  ότι δεν έλεγες για εμένα αλλά για κάποιον άλλον ο οποίος και συνελήφθη. Δες το αλήτη

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
tsouxtra.gr
tasosgisn48@yahoo.gr
79.131.106.228

Υποβλήθηκε 28/12/2014 6:59 μμ  Συνελήφθη ο πολύτεκνος βιαστής των βορείων προαστίων.ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ & ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΣ ο δράστης που είχε τρομοκρατήσει την περιοχή. 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Αλήτη Γιαννακόπουλε τώρα αρχίζει η αποκαθήλωση σου.  Χρόνια κάνω υπομονή μαζί σου αλλά κι αυτή εξαντλήθηκε.  Όσο για το αν εγώ τρέχω πίσω από τον καθένα, προκαλώ αν υπάρχει έστω και ένας που να μπορεί να πει ότι εγώ τριγυρνώ και γλείφω τον καθένα. Ο βίος και η πολιτεία μας είναι γνωστή.  Είσαι το τελευταίο απόβρασμα της κοινωνίας ένα σίχαμα, ένας τιποτένιος  που προκειμένου να κάμψεις τα θύματα σου μεταχειρίζεσαι κατάπτυστα ψέματα  ώστε να φοβηθούν την λάσπη και την συκοφαντία και να ενδώσουν στις απαιτήσεις σου.  Και μιλάς εσύ για ευαισθησίες και μας παραδίδεις μαθήματα σεβασμού και αξιοπρέπειας. Όσοι σε γνωρίζουν φτύνουν τον κόρφο τους και κάνουν πέρα.  Από εδώ και πέρα δεν θα σου χαριστώ θα σου βγάλω όλα τα άπλυτα στη φόρα για τον πρότερο έντιμο βίο σου και τον λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη. Όσο για τις κατάρες σου μαρή Κατίνα πρόσεχε να μην γυρίσουν πάνω σου, γιατί υπάρχει και Θεός, υπάρχει θεία δίκη και θα το πληρώσεις.

Τα συμπεράσματα δικά σας

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − = 6