ΟΣΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ, ΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ

Αξιότιμε κύριε Αντιπρόεδρε, δείτε πως τους «ξεμπρόστιασαν» τα ιδρυτικά τους μέλη. Αγράμματοι, αντάρτες, τεμπέληδες, μπεγλεροπαίκτες με θέσεις και αξιώματα?

Κύριοι της ΝΔ δείτε πως ο πολιτικά λιλιπούτειος Γιαννάκης Τζούβελης, αφού πρώτα κατέβασε την φωτο του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, οικειοποιήθηκε τον εξοπλισμό των γραφείων, κατέβασε ρολά αφήνοντας άστεγη την ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γλυφάδας,  για να χρησιμοποιήσει τα γραφεία ως  έδρα του σωματείου «Γλυφάδα η πόλη μας» και ευθύς αμέσως ως ορμητήριο συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης με την οποία κατέβηκε υποψήφιος, εξυπηρετώντας τόσο για τα δικά του συμφέροντα όσο και των άλλων περιφερόμενων ανταρτάκων γράφοντας στα παλιά του υποδήματα όπως έλεγε τότε, την απόφαση του κόμματος. Αυτόν αξιότιμε αντιπρόεδρε θα τον επιβραβεύσετε στη θέση του αντιπροέδρου της Κεντρικής Λαχαναγοράς?

Ήμαρτον να επέμβει ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αξιότιμε κύριε Αντιπρόεδρε, δείτε πως τους «ξεμπρόστιασαν» τα ιδρυτικά τους μέλη.

Προς:  τον Πρόεδρο του Σωματείου «Γλυφάδα η πόλη μας»

Κύριε Πρόεδρε,

Με ειλικρινή έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι την 17η Φεβρουαρίου 2019 ο σύλλογος μας πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η έκπληξη μας αυτή γρήγορα μετατράπηκε σε αγανάκτηση για τους εξής λόγους.

(α) Πρώτον, μολονότι όλοι εμείς που υπογράφουμε την παρούσα επιστολή είμαστε ιδρυτικά μέλη του σωματείου «Γλυφάδα η πόλη μας», ενώ επιπλέον κάποιοι από εμάς συμμετέχουμε και στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή, ουδείς εξ ημών κλήθηκε στην ανωτέρω εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ούτε ενημερώθηκε για τη διενέργεια της. Η μη πρόσκληση μας μόνο τυχαία δεν είναι. Τουναντίον είναι σκόπιμη ενέργεια, η οποία χρεώνεται σε εσάς κύριε πρόεδρε, που επιλέξατε να μην προσκαλέσετε όλους εμάς στην εκδήλωση, προκειμένου μέσω αυτής να μπορέσετε ανενόχλητα να προωθήσετε την καθαρά προσωπική σας ατζέντα, την οποία ουδέποτε νομιμοποίησε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

 

(β) Δεύτερον, διότι, όπως διαπιστώσαμε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας μετατράπηκε με ευθύνη σας σε προεκλογική εκδήλωση μιας δημοτικής παράταξης, την οποία προφανώς εσείς ως πρόσωπο στηρίζετε. Αυτό, όμως κύριε Πρόεδρε, δεν σας δίνει το δικαίωμα να μετατρέπετε τις εκδηλώσεις του σωματείου μας σε πολιτικές εκδηλώσεις.

Εν προκειμένω δε εμείς διαχωρίζουμε πλήρως την θέση μας τόσο από τη δημοτική παράταξη την οποία ανακοινώσατε από μικρόφωνου ως «εκλεκτή» σας επιλογή ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, όσο κι από τα πρόσωπα που ανακοινώσατε ότι συγκροτούν την ηγεσία της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των καταστατικών σκοπών του σωματείου μας δεν περιλαμβάνεται η υποστήριξη πολιτικών ή αυτοδιοικητικών παρατάξεων. Αυτό το γεγονός δεν μπορείτε εσείς, ως άλλος Λουδοβίκος, να αγνοείτε και να καταστρατηγείτε.

(γ) Τρίτον, διότι στο πλαίσιο της ανωτέρω εκδήλωσης παρατηρήσαμε ότι παρουσιάσατε στα παρευρισκόμενα μέλη του σωματείου μας ένα «κονκλάβιο» αποτελούμενο από τέσσερα άτομα, υμών συμπεριλαμβανομένου, έκαστο εκ των οποίων απεύθυναν έναν χαιρετισμό. Το περιεχόμενο αυτών των χαιρετισμών μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Για το λόγο αυτό δια της παρούσας επιστολής μας επιθυμούμε να διαχωρίσουμε ρητώς και κατηγορηματικώς τη θέση μας από όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, κάποια εκ των οποίων αποτελούν συκοφαντικούς ισχυρισμούς εις βάρος προσώπων μη παριστάμενων στην εκδήλωση.

(δ) Τέταρτον, διότι, η μετατροπή της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας σε προεκλογική εκδήλωση μίας συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης , κατόπιν απόφασης σας κύριε πρόεδρε και χωρίς να έχετε λάβει καθ’ οιονδήποτε τρόπο τη συναίνεση μας, μας προϊδεάζει ότι σκοπεύετε πραξικοπηματικά να μετατρέψετε την έδρα του σωματείου μας σε προεκλογικό κέντρο της εν λόγω παράταξης για τις ανάγκες του προεκλογικού της αγώνα.

Αυτό σας ενημερώνουμε ότι δεν θα το ανεχθούμε, αλλά, αντίθετα , θα επιχειρήσουμε να το  αποτρέψουμε, μετερχόμενοι κάθε νόμιμο μέσο, δικαστικό ή εξώδικο.

Κύριε Πρόεδρε,

Ο σφετερισμός της προσωρινής  – εξουσίας που σας δόθηκε από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου μας αλλά και η μετατροπή της έδρας  αυτού σε «προεκλογικό καφενείο» απέχει παρασάγγας από τους σκοπούς που όλοι μαζί προσυπογράψαμε και αποφασίσαμε να επιδιώξουμε.

Σας καλούμε άμεσα να διορθώσετε τη στρεβλή εικόνα για το σύλλογο μας, που έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικά τη δική σας ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας με γραπτή δήλωση σας  ότι ο Σύλλογος μας δεν μετέχει του πολιτικού στίβου και δεν υποστηρίζει πολιτικές παρατάξεις  και δη την πολιτική – δημοτική παράταξη την οποία από μικροφώνου ανακοινώσατε ότι σκοπεύετε να υποστηρίξετε και σας καλούμε στο εξής να απόσχετε από οποιαδήποτε ενέργεια θα υποβαθμίσει το σκοπό του.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας

Τα μέλη του σωματείου «Γλυφάδα η πόλη μας» που υπογράφουν την παρούσα.

Δημήτριος Νιτσιόπουλος, Ιωάννης Παπαγεωργίου, Χρήστος Μιχαλακάκος,  Δημήτριος Μητρόπουλος, Σπυρίδων Μητρόπουλος, Ευγενία Δουβή,  Μαρία Κορωνέλλου , Άρης Χαραλαμπάκης.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 1 =