Οργή για την κτηνωδία στη Νίκαια: Αποδοκιμασίες και μπουκάλια στους κατηγορούμενους έξω από το δικαστήριο

Οργισμένοι πολίτες βρέθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά αποδοκιμάζοντας τους δύο κατηγορούμενους για την βίαιη επίθεση στον σκύλο στη Νίκαια. Ορισμένοι πέταξαν μπουκάλια κατά τη φυγάδευση των δύο ανδρών από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Mega περίπου 50 άτομα, μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και γείτονες του 54χρονου που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε με σουγιά τον άτυχο σκύλο στη Νίκαια, βρέθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Οι συγκεντρωμένοι μόλις είδαν τον 54χρονο, αλλά και τον άνδρα που κατηγορείται ότι χτύπησε το σκυλί με σίδερο στο κεφάλι, τους αποδοκίμασαν έντονα, ενώ ορισμένοι πέταξαν και μερικά μπουκάλια.

Το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει πως η αστυνομία φυγάδευσε τους δύο κατηγορούμενους με ταξί, ενώ όσον αφορά το δικαστικό μέρος της υπόθεσης, αυτή πήρε αναβολή για τις 23 Οκτωβρίου.

Οι συνήγοροι που έχουν ορίσει οι φιλοζωϊκές οργανώσεις, ζητούν να κριθεί αναρμόδιο το δικαστήριο ώστε να δικαστούν οι κατηγορούμενοι για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα.

Σύμφωνα με το Mega στο δικαστήριο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του σκύλου ο οποίος δήλωσε ότι το σκυλί είναι άκακο και δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε κανέναν.

αφήστε ένα σχόλιο


9 × = ογδόντα ένα