ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

Εllines.com, νέα εφαρμογή από τον Όμιλο FOCUS – ON

Ακόμα μια φορά ο Όμιλος FOCUS – ON πρωτοπορεί και φέρνει κοντά όλους τους Έλληνες, σε όποιο σημείο του πλανήτη είναι, με τη δημιουργία της νέας εφαρμογής ellines.com.

H εφαρμογή ellines.com, είναι ένας κοινός τόπος συνάντησης κορυφαίων ανθρώπων που αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την συνεισφορά στον τομέα όπου δραστηριοποιείται ο καθένας (καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, επιστήμονες, αθλητές, φωτογράφοι κτλ). Διακρίσεις που κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά τους, την αποφασιστικότητα και την ευρηματικότητα. Όλοι αυτοί έχουν κάτι κοινό, είναι Έλληνες. Μέσα από την εφαρμογή όλοι μπορούν να ενημερωθούν για τα έργα τους και τις δραστηριότητες τους, να διαβάσουν τις απόψεις τους και τις ιδέες τους, να νιώσουν περηφάνια για τον λαό μας!

Στον Όμιλο FOCUS – ON ακολουθούμε πάντα όλες τις νέες τάσεις στις τεχνολογικές εξελίξεις και σε συνδυασμό με την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από την ανάπτυξη εφαρμογών σε λογισμικά IOS και ANDROID. Οι εφαρμογές δίνoυν πλήρη ενημέρωση στον χρήστη και Ontime διαχείριση στον ιδιοκτήτη της εφαρμογής. Στόχος μας είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας εφαρμογών οι οποίες λειτουργούν σε iPhones, Android Phones, iPod Touch συσκευές και iPads και προσαρμόζονται σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων.

 

LINK: https://itunes.apple.com/gr/app/ellines.com/id463745644?mt=8

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = δέκα