ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

Νέα συνεργασία για την CLICKGATE LTD στη Εσθονία

Μια νέα συνεργασία ήρθε να προστεθεί στο δίκτυο συνεργατών της CLICKGATE LTD. Ο νέος συνεργάτης με έδρα την πόλη Ταλίν της Εσθονίας θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. To γραφείο προβλέπεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2015.

clickgate

Η επιχειρηματική πρόταση της CLICKGATE LTD αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτομικές επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και διεθνή αγορά, καταγράφοντας δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications διαθέσιμο σε App Store και Google Play. Οι εφαρμογές εντάσσονται στο πλαίσιο καινοτόμων Mobile εφαρμογών καλύπτοντας εξατομικευμένες ανάγκες όλων των επαγγελματικών ομάδων.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες διατηρούν την καινοτομία και τον Valueformoneyχαρακτήρα τους. Στόχος της CLICKGATE LTD και όλου του δικτύου συνεργατών είναι κάθε επιχείρηση να αναβαθμίσει την εταιρική της παρουσία, αποκτώντας το δικό της Mobile Application.

Η CLICKGATE LTD, μέλος του Ομίλου FOCUS-ON, διαθέτει επίσημους συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και Σαουδική Αραβία αλλά και μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε τουλάχιστον 17 χώρες.

Στο αναπτυξιακό πλάνο περιλαμβάνεται η γεωγραφική κάλυψη των περιοχών Πάτρας, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κρήτης εντός του 2015 μέσω επίσημων συνεργατών.

Δείτε περισσότερα επισκέπτοντας το επίσημο website της CLICKGATE LTD www.clickgate.net

αφήστε ένα σχόλιο


9 − έξι =