ΟΜΙΛΟΣ FOCUS – ON – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CLICKGATE LTD & FOCUS ON

ΙnfoMykonos App:

Το νησί της Μυκόνου στο κινητό σας | Powered by FOCUS-ON GROUP

Όλη η μαγεία της Μυκόνου μέσα σε ένα Mobile Application. H FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσε με επιτυχία την νέα εφαρμογή infoMykonos.

Ένας πρωτοποριακός οδηγός για το πανέμορφο νησί της Μυκόνου στο κινητό σου!

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή για συσκευές iPhone, iPad και Android και βρες χρήσιμες πληροφορίες για το νησί. Πληροφορίες για ξενοδοχεία, διασκέδαση, αγορές, φαγητό, παραλίες και δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στη Μύκονο. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή διαθέτει πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών όπως Ραδιόφωνο, Navigator- λήψη οδηγιών για τον προορισμό που έχετε επιλέξει στο νησί, ειδικές προσφορές για τους χρήστες της εφαρμογής, Offline mode- λειτουργία της εφαρμογής χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα χρησιμοποιούμε για κουβέντα, συνδεσιμότητα, παιχνίδια, πρόσβαση στο διαδίκτυο και διάφορες εφαρμογές. Οι άνθρωποι αγοράζουν τα έξυπνα τηλέφωνα, ώστε να μπορούν να έχουν τα πάντα στην παλάμη του χεριού τους. Οι Mobile εφαρμογές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν, πωλούν, πληροφορούν και επικοινωνούν χωρίς καμία διακοπή, όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες και συνεργάτες τους.

Η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζει εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της FOCUS-ON GROUP

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 4 =