ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

Καθώς και η μεγάλη ήττα του στης περασμένες δημοτικές εκλογές.

ΟΙ πολέμιοι είναι Πολλοί από τούς σημερινούς παλαιούς δημοτικούς συμβούλους της δεξιάς παράταξης.Όσοι μεταξύ άλλων εκλέχτηκαν με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη τότε, και όσοι τώρα με τον δεξιό Δήμαρχο Γ. Παπανικολάου. Είναι αυτοί οι επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι που πολέμησαν τον τότε Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη. Είναι αυτοί που πρωτοστάτησαν και παρότρυναν τους πολίτες, ακόμη και τον τοπικό τύπο να πολεμήσουν λυσσαλέα τον Κ.Κόκκορη.

Για το νέο νεκροταφείο που δημιούργησε παράνομα ο Κ. Κόκκορης. Για το Συμφωνητικό συνδιοιήκησης με Κόκκορη –Λανδράκη-Παπαδόπουλου. Είναι αυτοί που κουνούσαν τα νήματα για τα χαρτάκια που πετούσαν την νύχτα άγνωστοι. Είναι αυτοί που λάδωναν ορισμένους στον τοπικό τύπο να δημοσιεύει όλα αυτά και άλλα.Είναι αυτοί που υπέδειξαν σε ποιον συμβολαιογράφο στην Αθήνα να πάνε να καταθέσουν ενόρκως κατά του Κώστα Κόκκορη Αυτοί που τώρα υπερηφανεύονται τώρα ως σωτήρες της Γλυφάδας.

Οι εκλεγμένοι παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι. Δημ. σύμβουλοι με τον Παπανικολάου. Είναι αυτοί που ξεγέλασαν τον Γλυφαδιώτικο λαό και τον έπεισαν να φύγει ο καταστροφικός Κόκκορης. Και ας κάνουν αυτοί τα χειρότερα τώρα. Είναι αυτοί που τους κόπηκε η μάσα, η εξουσία, και το ρουσφέτι.

Από την άλλη μεριά όμως ας μη ξεχνά ίδιος ο Κώστας Κόκκορης, τα δικά του λάθη . Η αλαζονική συμπεριφορά του , ο τσαμπουκά του και το εκδικητικό του μένος κατά του τοπικού τύπου, κατά των πολιτικών του αντιπάλων . Αξιοσημείωτο είναι ,αντί να δει ποια είναι τα λάθη του και να τα διορθώσει ώστε να έχει ελπίδες για την διεκδίκηση ξανά τον δημαρχιακό θώκο εν τούτης συνεχίζει να σέρνει στα δικαστήρια τον τοπικό τύπο και παλαιούς συνεργάτες του. Όσο για τούς δεξιούς επαγγελματίες δημοτικούς που είναι στην διοίκηση κάνουν τα χειρότερα. Βλέποντας τούς πολίτες και τον τοπικό τύπο υψηλού.

Η αμετανόητη δεξιά βολεμένοι παράταξη με της ρίζες τους στην Γλυφάδα. Για να τελειώνουμε με τούς επαγγελματίες δεξιούς δημοτικούς συμβούλους στην Γλυφάδα.Στο επόμενο τεύχος θα δημοσιεύσουμε όλα τα ονόματα αυτών που πρωταγωνίστησαν στην καταστροφική πορεία του Κώστα Κόκκορη. Μετά το ΠΑΣΧΑ θα κυκλοφορήσει εκτάκτως η εφημερίδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. Αποκαλύψεις και στοιχεία φωτιά που ορισμένοι καραμπουζουκλήδες, και σιτεμένες κυρίες που καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια ότι τους ψήφισαν χιλιάδες Γλυφαδιώτες.. Δεν θα τους προστατέψει κανένας Αγιάννης και καμία Μαρία Πενταγιώτησα

Πηγή: Ανατροπή

αφήστε ένα σχόλιο


− δυο = 3