Οι Γλυφαδιώτες αγαπούν το δήμαρχο τους και δεν χειραγωγούνται από τους “δολοφόνους” της αλήθειας: Στον Ζαχαριάδη έχει απονεμηθεί το«Βραβείο γλίτσας»

Όταν δεν σε αγγίζει η ντροπή

Ο  πάτος της «δημοσιογραφίας» στην Γλυφάδα λέγεται Ζαχαριάδης. . Είναι η απόλυτη ευτέλεια. Είναι η απόδειξη πως η λέξη ντροπή δεν τον άγγιξε ποτέ. 
Κάθε φορά γινόμαστε μάρτυρες της δημοσιογραφικής αλητείας από τον μετρ του εκμαυλισμού να επιμένει στην κατακρεούργηση του ανθρώπου που σεβάστηκε σε υπέρμετρο βαθμό την ψήφο του πολίτη, με στόχο να πλήξει την δημοτικότητα του.

Προφανώς βρέθηκε ο νέος χρηματοδότης και η σκανδαλολογία οργιάζει.

Για μια ακόμη φορά στοχοποιεί και καταφέρεται με ψέματα και συκοφαντίες για τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου τον άνθρωπο που κατά κοινή παραδοχή έδωσε στη Γλυφάδα την αίγλη που της ανήκει.

Μέσα από την δουλική πόζα του παρουσιαστή – δημοσιογράφου προσπαθεί με κάθε τρόπο να διακωμωδήσει τον αναμορφωτή της πόλης Γιώργο Παπανικολάου αγνοώντας προκλητικά ότι οι Γλυφαδιώτες έχουν μάτια, άποψη και κρίση και κλείνουν τα αυτιά στους πουθενάδες τυποτιολόγους.

Ας πει δημόσια ο «εκτελεστής» της αλήθειας αν πράγματι μπορεί να συγκριθεί με κάποιον ο Γιώργος Παπανικολάου?

Αν ο Γιώργος Παπανικολάου δεν είναι ο αναμορφωτής της Γλυφάδας μπορεί ο ίδιος να μας υποδείξει ποιος είναι?

Όχι βέβαια ότι η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία όταν ο ίδιος ο Γλυφαδιώτικός λαός απεφάνθη για δεύτερη φορά με εκείνο το εκκωφαντικό 80%, ποσοστό  που δεν  αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν.

Προφανώς για να δικαιολογήσει την αμοιβή από τον εντολέα του και το μανιώδη πάθος του για τη συκοφαντία δεν του επιτρέπει να καταλάβει ότι ο καιρός που ασκούσε ψυχολογική πίεση στα θύματα του και έβγαζε εκβιαστικά χοντρό μεροκάματο έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό ας το λάβει υπόψη του και ο εργοδότης του

Οι Γλυφαδιώτες δεν είναι πρόβατα έχουν μάτια, μπορούν να δουν και να απολαύσουν εκατοντάδες έργα και δεν χρειάζονται κανενός είδους χειραγώγηση από τυχάρπαστους δημοσιογραφίσκους.

Ο Γιώργος Παπανικολάου περνάει στην ιστορία της πόλης με χρυσά γράμματα. Εκατοντάδες έργα ουσίας, έργα που εδώ και 50 χρόνια κανείς δήμαρχος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει και να αλλάξει την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα του πολίτη.

Η Γλυφάδα της απαξίωσης, της μιζέριας, της μίζας, των νταβατζήδων, των εκβιαστών, έχει πραγματικά γυρίσει σελίδα. Στην Γλυφάδα σταμάτησαν οι πάσες, οι μάσες. Στην Γλυφάδα με δήμαρχο τον Γιώργου Παπανικολάου δεν γίνονται ποια τα “στραβά μάτια” και οτιδήποτε παράνομο ξηλώνεται πάραυτα. 

Και επειδή η εντιμότητα του ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του και κάνει λόγο για παράνομη τοποθέτηση πινακίδας που παίρνει ρεύμα από καλώδιο της ΔΕΗ, προφανώς κάποιος θα πρέπει  να του θυμίσει ότι όταν του έδωσε την καντίνα ο Κόκκορης έκλεβε ρεύμα, από καλώδιο της ΔΕΗ.

Κάποιος θα πρέπει να του θυμίσει ότι ο ίδιος έκλεβε νερό από ρολόι της ΕΥΔΑΠ και τον έβγαλε στη σέντρα το φιλαράκι του ο Γιαννακόπουλος. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Κάποιος θα πρέπει να του συστήσει ότι όταν μιλάει για κλοπές θα πρέπει να είναι πέραν του δέοντος προσεκτικός γιατί ένα αρχείο όσο να’ναι το κρατάμε και τα αστυνομικά δελτία δεν λένε ψέματα.

Να δεις που πάει φιρί φιρί να τον βγάλουν στη φόρα και νομίζω ότι με την στάση του θα τα καταφέρει.

ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = τρία