ΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σε μια ανοχύρωτη πόλη χωρίς ηθικούς φραγμούς και όρια, αιρετοί  παρανομούν κατ’ εξακολούθηση και καταλύουν την νομιμότητα, αρνούμενοι προκλητικά να εφαρμόσουν τις αποφάσεις και τους νόμους του κράτους,
ενός κράτους που έχει επαναπαυτεί σε ρόλο κομπάρσου, ανίκανο να επιβάλει την τάξη.

Σατανάδες, μασκαράδες και κάθε λογής ψυχάκηδες προς χάριν των προσωπικών τους επιδιώξεων και φιλοδοξιών έχουν στήσει ένα τρελό πανηγύρι στο αυθαίρετο και διανυκτερεύον νεκροταφείο, περιφρονώντας ακόμα και τον απαιτούμενο χρέος και σεβασμό που επιβάλλεται απέναντι στους νεκρούς. Οι φίλοι μας αναγνώστες θα θυμούνται ότι προ μηνός σε δημοσίευμα μας με τίτλο “Μπόχα και δυσοσμία αναβλύζει από το διανυκτερεύον νεκροταφείο”, είχαμε αναφερθεί σε αντιδήμαρχο της δημοτικής αρχής ο οποίος είχε προσλάβει 3 άτομα (τον γαμπρό του τον συμπέθερο του κι ακόμη ένα άτομο), προκειμένου να φυλάνε επί 24ώρου βάσης τους νεκρούς, φοβούμενοι μάλλον μην αυτοί δραπετεύσουν, μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είχαμε αναρτήσει και την φωτογραφία ενός εκ των τριών που φυλάσσουν τον χώρο, εν ώρα εργασίας του. Παρά την σοβαρότητα των ερωτήσεων η δημοτική αρχή όπως ήταν αναμενόμενο δεν έδωσε καμία απάντηση ώστε να πληροφορήσουμε και εμείς με την σειρά μας τους πολίτες.

Σήμερα είχαμε μια νέα εξέλιξη, μια ανατριχιαστική καταγγελία που αν πράγματι αληθεύει η δημοτική αρχή είναι για πολλαπλή φορά ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη, η δε πολιτεία και οι λειτουργοί της θα πρέπει να ελεγχθούν σοβαρά για το αν και κατά πόσο ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους.

Όσοι γνωρίζουν τον χώρο του αυθαίρετου παράνομου διανυκτερεύοντος νεκροταφείου ξέρουν ότι προ 8μηνου περίπου είχαν πέσει από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο βουνό τέσσερις μαρμάρινοι σταυροί (υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων) . Χθες Δευτέρα ο ίδιος αντιδήμαρχος που λέγεται ότι προσέλαβε τους τρεις φύλακες, (για λογαριασμό ποίου?) ενώ γνώριζε και ο ίδιος ότι οι σταυροί είχαν πέσει προ πολλών μηνών κατέφυγε στο Α.Τ της περιοχής και δήλωσε βανδαλισμό.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ενώ η πολιτεία έχει τελεσίδικα αποφανθεί για σωρεία παραβάσεων από τον δήμο Γλυφάδας και έχει τιμωρήσει τον Δήμο Γλυφάδας με πρόστιμο 103.500€, έχει απαγορεύσει και τις οποιεσδήποτε εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο του παράνομου νεκροταφείου, εν τούτοις το πάρτι συνεχίζεται και “άγνωστοι”, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των κατοίκων, αργά μεσάνυχτα εισέβαλαν και επανατοποθέτησαν τους σταυρούς στα μνήματα.

Το ερώτημα είναι γιατί ο δημοτική αρχή επιμένει να μην συμμορφώνεται με τους νόμους και τις αποφάσεις του κράτους ??? και γιατί όπως είπαμε η πολιτεία δεν εφαρμόζει τον νόμο ώστε να υποχρεώσει τον άτακτο δήμαρχο να αποβάλει τις αυθαίρετες κατασκευές???

Γιατί ενώ υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων για τους κατεστραμμένους τέσσερις σταυρούς ο αντιδήμαρχος των ειδικών αποστολών όπως τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι δήλωσε δήθεν βανδαλισμό??? Ποιοι και με ποιου εντολή παρά την φύλαξη του χώρου και παρά την απαγόρευση της πολιτείας για οιασδήποτε εργασίες μπήκαν και επανατοποθέτησαν τους σταυρούς???

Μήπως κάποια σατανικά μυαλά θέλουν να εξαπατήσουν τους πιστούς και να τους ξεσηκώσουν για δήθεν αλλόθρησκους που επειδή δεν θέλουν το νεκροταφείο εκεί καταφεύγουν να σπάνε και λεηλατούν τα μνήματα χριστιανών??? Μήπως κάποια αρρωστημένα ψυχικά μυαλά θέλουν από ρεβανσισμό να εμπλέξουν τους κατοίκους στο παιχνίδι των βανδαλισμών??? Ποια παχύδερμα, εγκεφαλοκάλοι νομίζουν ότι οι πολίτες πιπιλάνε το δάχτυλο??? Υπάρχουν ναι η όχι φύλακες στον συγκεκριμένο χώρο??? Ποιος τους πληρώνει και γιατί??? Πως ενώ ο χώρος φυλάσσεται επί 24ώρου βάσης άγνωστοι κατά τον αντιδήμαρχο προέβησαν σε βανδαλισμούς???

Αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πληρώνονται (νόμιμα?) για να φυλάνε τους νεκρούς να μην δραπετεύσουν, κοιμόντουσαν η κάνανε τα στραβά μάτια προκειμένου ως συνήθως άγνωστοι να μπουν και να στήσουν τους σταυρούς σήμερα???

Από πληροφορίες γνωρίζουμε ότι εχθές επισκέφτηκε τον χώρο προκειμένου να κάνει αυτοψία ο υποδιοικητής του Β΄ αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο έλεγξε και είδε ότι τέσσερα μνήματα δεν είχαν σταυρούς. Το ερώτημα είναι αν σήμερα μετά όσα έχουν συμβεί, αστυνομικοί του Α Τ Γλυφάδας, έχουν και πάλι κάνει αυτοψία στον χώρο ώστε να δουν και να διαπιστώσουν ότι οι σταυροί φύτρωσαν ως εκ θαύματος σαν μανιτάρια???

Θαύμα??? Θαύμα???

Ρε δεν ντρεπόσαστε λιγάκι, νομίζετε αλήθεια ότι κοροϊδεύετε τους πολίτες??? Από τις σατανικές συμπτώσεις περάσαμε στα στοιχειά και τα φαντάσματα, άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα.

nekrotafio 1 nekrotafio 2

Αναδημοσίευση

ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

Και ενώ το θέμα του αυθαίρετου και παράνομου διανυκτερεύοντος νεκροταφείου έχει πλέον εξαντληθεί, με την πολιτεία να έχει αποφανθεί και με τελεσίδικη απόφαση της (δημόσια δασική έκταση) να βάζει τέλος στην δημιουργία τετελεσμένων με τις μακάβριες μεταμεσονύχτιες ταφές, εν τούτοις κάποιοι εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται με τις αποφάσεις και τους νόμους και να επιμένουν στις κουτοπονηριές, διατηρώντας για πολιτικά οφέλη ένα θέμα που όπως προείπαμε έχει οριστικά κλείσει. Δεν ξέρουμε πόσο τυχαία μπορεί να ακούγονται κάποια πράγματα που συμβαίνουν, αλλά μετά τις σατανικές συμπτώσεις, τους τσαμπουκάδες από τα αλβανά και τον ρεβανσισμό του δημάρχου περάσαμε στην έγγραφη επιθυμία μελλοθάνατου και στους φύλακες υπερασπιστές της τάξης κατά της αταξίας του δημάρχου. Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην θέση τους πρέπει να πούμε ότι πολλά από αυτά που συμβαίνουν κινούν τις υποψίες των συμπολιτών μας για το ποιοι τέλος πάντων είναι αυτοί που μας διοικούν.

Να αναφερθούμε έτσι στο προ ημερών δημοσίευμα μας με εκείνο τον άτυχο θάνατο συμπολίτη μας   ( λέγεται ότι ήταν γνωστός, εξαρτημένος από το αλκοόλ κι ο θάνατος του προήλθε από κύρωση του ύπατος ) ο οποίος προμηνύοντας τον θάνατο του είχε αφήσει μια ιδιόχειρη επιστολή μέσα από στην οποία αφού εκθείαζε το πόσο καλός δήμαρχος είναι ο δήμαρχος μας , του ζητούσε άμα πεθάνει να τον θάψει στο αυθαίρετο παράνομο και διανυκτερεύον νεκροταφείο.

Με όλο τον σεβασμό αλλά αν πράγματι αυτό αληθεύει, ο άτυχος συμπολίτης μας είχε περίεργα βίτσια. Αυτό όμως που έχει σημασία σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας και δεν ξέρουμε πόσο τυχαίο είναι, η επιστολή αυτή βρέθηκε στα χέρια του δημάρχου. Αναρωτιέται άραγε κανείς από ποιον έφτασε η επιστολή στα χέρια του δημάρχου??? Την είχε δώσει ο ίδιος ο θανών ή κάποιος δικός του??? Ήταν καθαρή??? Αλλά ακόμα κι αν ήταν ποιος και για ποιο λόγο διέρρευσε το περιεχόμενο της ??? Μήπως η επιστολή διέρρευσε για να μας πουν ότι οι προσπάθειες του δημάρχου για το αυθαίρετο νεκροταφείο θα πρέπει να συνεχιστούν γιατί οι μελλοθάνατοι ζητούν τάφο με θέα??? Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μια ακόμη πληροφορία η οποία θα πρέπει να ελεγχθεί σοβαρά είναι η σημερινή καταγγελία συμπολίτη μας που αν πράγματι αυτά που μας κατάγγειλε αληθεύουν, τότε κάποιοι θα πρέπει να κάτσουν επιτέλους στο σκαμνί. Σύμφωνα πάντα με σημερινές πληροφορίες λέγεται ότι συγκεκριμένος αντιδήμαρχος έχει προσλάβει 3 φύλακες με μισθό 150€ έκαστος την εβδομάδα προκειμένου επί 24ώρου βάσεως να επιτηρούν και να φυλάσσουν τον χώρο του παράνομου νεκροταφείου.

Ένας εκ των τριών ο οποίος φαίνεται στην φωτογραφία, κάτοικος Βούλας,  αποκάλυψε σε συμπολίτη μας σήμερα ότι προσελήφθη από συγκεκριμένο αντιδήμαρχο με μισθό 150€ την εβδομάδα και σύμφωνα πάντα με την δική του μαρτυρία δήλωσε ότι ο χώρος φυλάσσεται επί 24ωρου από τρεις βάρδιες.

Και εδώ πλέον γεννάται πλήθος ερωτημάτων

1. Αληθεύει πράγματι ότι ο δήμος έχει τοποθετήσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους στο παράνομο νεκροταφείο???

2. Υποχρεούται ο δήμος να φυλάσσει μια παράνομη κατασκευή όταν η ίδια η πολιτεία έχει διατάξει την κατεδάφιση της???

3. Τι άραγε φυλάσσουν οι φύλακες εκεί, αφού είναι γνωστό τις πάσι, ότι μόνο ο Χριστός Ανεστήθη???

4. Φυλάσσουν μήπως μην την ξανά πέσουν οι Βάνδαλοι και σηκώσουν κάποια από τα οστά που υπάρχουν???

5.  Αν σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου ανθρώπου αυτά αληθεύουν και ο χώρος φυλάσσεται όλο το 24ωρο, από τρεις βάρδιες με 150€ που κοστίζει ο κάθε ένας από αυτούς την εβδομάδα,   συνολικά στοιχίζουν μαζί 450€ την εβδομάδα. Αυτά τα χρήματα ποιος τα πληρώνει???

6.  Τα πληρώνουν οι Γλυφαδιώτες??? Η μήπως ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος από την τσέπη του??? Και αν ναι γιατί??? Και πόσα κονομάει για να μπορεί να πληρώνει ο εν λόγω αντιδήμαρχος 1.800€ τον μήνα για να φυλάσσουν κάποιοι άραγε τι, στο νεκροταφείο???

7. Αυτοί οι κύριοι είναι υπάλληλοι του δήμου, η είναι κι αυτοί παράνομοι σαν το παράνομο νεκροταφείο???

Όλα αυτά είναι ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στο σήριαλ διανυκτερεύον νεκροταφείο που όπως φαίνεται κάποιους εξυπηρετεί να διαιωνίζεται.

Τελικά  όπως φαίνεται  ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει να πληρώνει ακριβά τον ετσιθελισμό την αλαζονεία και τα πολιτικά καπρίτσια του δημάρχου.

Στις φωτό βλέπεται τον άνθρωπο ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει προσληφθεί από συγκεκριμένο αντιδήμαρχο .

foto-13 foto-23

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × 5 =