ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ

«Επί μια εβδομάδα ασχολούμαστε με τη δήλωση κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ Ραχήλ Μακρή)» τόνισε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα

«Θα ήταν ανεύθυνο να ανακοινώσουμε τώρα φορολογική κλίμακα»τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και γέλασαν κι οι κάμερες στο στούντιο με την έκπληξη που μας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο με καθαρή εντολή» εξήγησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, επανερχόμενος στις σχετικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί αυτοδυναμίας.

«Θα περίμενα από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη δήλωση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου που λεει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε τους δημοσιονομικούς κανόνες» τόνισε δε ο κ. Παπάς, προσθέτοντας ότι την ίδια στιγμή «επί μια εβδομάδα ασχολούμαστε με τη δήλωση κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ Ραχήλ Μακρή)».

Σημειώνεται ότι το αίτημά του προς το λαό για αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας και σε ομιλία του στην Καρδίτσα. «Ζητάμε ψήφο αυτοδυναμίας, όχι αυτοδύναμης αλαζονείας, όπως γίνανε τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο μέχρι χθες, αλλά ψήφο αυτοδυναμίας στην διαπραγματευτική δύναμη της χώρας, ψήφο αυτοδυναμίας στον λαό μας, ψήφο αυτοδυναμίας στην Ελλάδα» σημείωσε.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκαεπτά