ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ: ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ “ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ” Ο ΕΡΠΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Σύμφωνα με τη Ραχήλ Μακρή ο έρπης του Αλέξη Τσίπρα την εποχή των διαπραγματεύσεων ήταν μακιγιάζ και επικοινωνιακό τρικ. ” Δεν μπορεί ένας που δεν έχει βγάλει ποτέ, να βγάλει ξαφνικά έρπη. Μακιγιάζ είναι”, λέει (Pics)

Adtech AdΑγνώριστη η πρώην βουλευτής του Σύριζα ποζάρει ως μοντέλο και μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, τη ζωή στα social media αλλά και για τις ένοχες απολαύσεις της.

Διαψεύδει φήμη για παλαιότερη συγκατοίκηση της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και ισχυρίζεται ότι ο έρπης του Αλέξη Τσίπρα τον καιρό των διαπραγματεύσεων, ήταν μακιγιάζ, κοινώς ένα επικοινωνιακό τρικ για να τον “λυπηθεί” ο κόσμος.

Απόσπασμα της συνέντευξης της στο περιοδικό Downtown:

Υπάρχει μία φήμη ότι κάποτε ήσασταν συγκάτοικοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όχι καλέ. Τι δουλειά έχω εγώ με την Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ο Παπάς με τον Γαβριήλ και τον Τσίπρα συγκατοικούσαν. Πριν κάνει παιδιά με την Περιστέρα, πριν γίνει Πρόεδρος.

Οι σχέσεις σας με τον Αλέξη Τσίπρα πώς είναι σήμερα;

Δεν υπάρχουν σχέσεις από τις 22 Ιουλίου. Δεν συχνάζω στα σπίτια των βιομηχάνων και των εφοπλιστών της χώρας που συχνάζει ο ίδιος.

Στους φίλους σας, για παράδειγμα, τι λέτε για εκείνον;

Εντάξει, γελάω. Γελάει ο κόσμος με τα καραγκιοζιλίκια. Εγώ τον κατάλαβα, ο κόσμος θα τον καταλάβει όταν θα κάνει το «μπράφ».

Καμμένος ή Τσίπρας;

Και οι δύο το ίδιο είναι. Αυτοί οι δύο έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι.

Τι τίτλο θα βάζατε στη σημερινή σας φωτογράφιση;

Εγώ στα κόκκινα και αυτοί στα πράσινα. Όταν λέω πράσινα εννοώ στο ΠΑΣΟΚ, στο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.

Οι ομοιότητες του Αλέξη Τσίπρα με τον Παπανδρέου είναι κάτι που συζητιόταν στα πηγαδάκια της Βουλής;

Ναι. Έλεγαν ότι μιμούταν και τη φωνή του. Τον τελευταίο καιρό έκανε εκφράσεις πάνω από το βήμα και προσπαθούσε να τον μιμηθεί. Βέβαια, έχει πολλούς καλοθελητές δίπλα του που του λένε ότι είναι ο νέος Παπανδρέου. Από αυτούς που μάζεψε του κακού παλιού ΠΑΣΟΚ.

 Untitled+4

Τον φαντάζεστε στο σπίτι του να βλέπει βιντεάκια και να προσπαθεί να τον μιμηθεί;

Είμαι σίγουρη ότι το κάνει γιατί ακολουθεί ακριβώς τη φωνή του. Το έχει πει και η Λιάνη ότι της τον θυμίζει στη φωνή και την κίνηση.

Στο facebook γράψατε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μυξοκλαίει, βγάζει έρπη και την ίδια ώρα παραδίδει το λαό και τη χώρα».

Παλιά δεν μυξόκλαιγε ότι τον εκβίασαν; Εγώ δεν μυξοκλαίω. Ούτε θα παρέδιδα το λαό και τη χώρα. Όσους έρπεις και να έβγαζα. Εγώ βγάζω γιατί είναι ιός και τον έχεις, δεν τον κάνεις μακιγιάζ. Όπως έβγαζε όλως τυχαίως και ο Παπανδρέου. Ο έρπης είναι ιός. Δεν τον βγάζει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ό,τι και να πάθει. Δεν τον βγάζει ο οποιοσδήποτε από το άγχος. Είτε έχεις αντισώματα είτε δεν έχεις. Οι άνθρωποι που βγάζουν έρπη, βγάζουν από μικροί. Δεν μπορεί ένας που δεν έχει βγάλει ποτέ, να βγάλει ξαφνικά έρπη. Μακιγιάζ είναι.

Άρα, λέτε, ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ;

Φυσικά ήταν αφού έβγαζε selfie με τον Καμμένο. Τάχα μου για να δείξουν πόσο σοκαρισμένος ήταν και να πουν «τον καημένο».

Τώρα όμως;

Τώρα κατέκτησε για δεύτερη φορά την εξουσία, γιατί να μυξοκλάψει; Τώρα κάνει μαγκιές. Τώρα απειλεί.

Το διαδικτυακό τρολάρισμα πώς το διαχειρίζεστε;

Καμιά φορά απαντάω, αλλά τις περισσότερες φορές γελάω.

Το πιο αστείο πράγμα που έχετε διαβάσει ποιο είναι;

Δεν είναι αστεία. Είναι κακοπροαίρετα και ούτως ή άλλως στα social media υπάρχουν υπάλληλοι που κατευθύνονται. Δεν είναι τυχαίο. Είναι σα να είναι στημένοι εκείνη την ώρα και κάνουν ομαδική επίθεση. Επομένως, όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο. Και έχει αποδειχτεί ότι τα περισσότερα κόμματα διαθέτουν ομάδες στο twitter και στα social media που επιτίθενται σε πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να τα απαξιώσουν.

 Untitled+6

Πόσο σας αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια;

Δεν με αγγίζουν καθόλου. Όταν πάψουν να ασχολούνται θα αρχίσει να με αγγίζει. Όταν πάψουν να ασχολούνται σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα.

Τι feedback έχετε από τον κόσμο στο δρόμο;

Η δικαίωση είναι ότι μου λένε ευχαριστώ γιατί δεν μας πούλησες.

Ποιες στιγμές σταματάτε να απολαμβάνετε τη δημοσιότητα;

Κάποιοι βλέποντας το πρόσωπό μου, παίρνουν θάρρος και νομίζουν ότι μπορούν να παραβιάζουν κατάφορα τα δικαιώματά μου, ότι εκείνοι μπορούν να επιτίθενται και εγώ να μην απαντώ.  Νομίζουν ότι μπορούν να παρεμβαίνουν σε όσα κάνω, να κρίνουν τα πάντα, να χυδαιολογούν και να με εξυβρίζουν. Και διαδικτυακά και στο δρόμο. Εγώ, όμως, συνηθίζω πάντα να απαντώ στις προκλήσεις.  Μπορεί να περπατώ στο δρόμο και να μου επιτεθούν φραστικά. Μου έχει συμβεί και ιδίως προεκλογικά. Τώρα με την τελευταία απόπειρα που έγινε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη μου έλεγαν ότι αλλάζω συνέχεια κόμματα, να τους τυπώσω χρήματα κλπ. Είναι στο πλαίσιο μίας απίστευτης προπαγάνδας και λασπολογίας.

Ο σύζυγός σας πώς το βίωσε όλο αυτό; Η εξουσία άλλαξε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας;

Ο σύζυγός μου, μου συμπαραστέκεται και μου συμπαραστεκόταν. Χαίρεται που βρήκα διέξοδο σε κάτι που μου αρέσει. Στο σπίτι μας δεν υπήρχε το μοντέλο της νοικοκυράς γιατί είχα πολύ έντονη δραστηριότητα και πριν γίνω βουλευτής. Αν ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να κρατήσει τα παιδιά και την οικογένειά μου δεν θα μπορούσα να ασκήσω τα καθήκοντά μου. Στα τρία χρόνια έγινε και πατέρας και μητέρα των ανήλικων παιδιών μου με τεράστια επιτυχία. Επίσης, με βοηθούσε στο γραφείο ως αποσπασμένος υπάλληλος επί τρία χρόνια. Ωστόσο, φανταστείτε ότι όταν ήμουν βουλευτής, μπορεί να έλειπα επί μέρες ή επί ώρες από το σπίτι μου.

Τα παιδιά σας πώς βιώνουν τη δημοσιότητά σας; 

Μου καταγγέλλουν όλους όσοι δεν με ψήφισαν. Μου λένε τι ψήφισε ο καθένας γιατί οι γονείς τα συζητάνε μπροστά στα παιδιά τους.

Δεν τους τρόμαξε η αναγνωρισιμότητά σας; 

Αφού είναι μικρά. Μου λένε, πάντως, ότι είναι πολύ περήφανα.

Έχετε κάποια ένοχη απόλαυση;

Χορεύω και τραγουδάω μόνη στο σπίτι μου και χοροπηδάω πάνω στα κρεβάτια. Κάτι με πιάνει. Ντρέπομαι να το κάνω σε κοινή θέα γιατί έχω αγριοφωνάρα.

 news247

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = έξι