ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Προ ημερών είχαμε κάνει κάποιο δημοσίευμα για το νέο κτίριο που στεγάζονται τα Κ.Α.ΠΗ της οδού Επιδαύρου, τονίζοντας ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα κι ότι το κτίριο σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των ηλικιωμένων δεν πληρεί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες και ενώ η κατάσταση παραμένει ίδια, ένα νέο μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε και πάλι πριν δυο – τρεις ημέρες όταν σωλήνας της αποχέτευσης έσπασε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο του κτιρίου με ακαθαρσίες και περιττώματα.

Επειδή οι πληροφορίες μας αληθεύουν θα πρέπει να πούμε ότι η Δημοτική Αρχή παρά τις συστάσεις και τις επισημάνσεις των υπαλλήλων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο Κ.Α.Π.Η εξακολουθεί παρά την κοινωνική ευαισθησία που συχνά πυκνά επικαλείται να παραμένει προκλητικά αδιάφορη και να κωφεύει μπρος στα δίκαι αιτήματα των εργαζομένων αλλά και στην ασφάλεια και την φροντίδα των ηλικιωμένων .

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε έγγραφο το οποίο μας είχε σταλεί προς δημοσίευση πριν την προχθεσινή σκατοπλημμύρα στο υπόγειο του κτιρίου ώστε για μια ακόμη φορά να έχουν την ευκαιρία οι Γλυφαδιώτες να θαυμάσουν τις μέρες και τα έργα της Δημοτικής Αρχής.

egrafo 1 a

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 9 =