ΝΥΦΟΥΛΑ ΕΓΙΝΕ Η ΖΩΗ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς παντρεύτηκε στην Αιδηψό το σύντροφό της, Απόστολο Μαντή.

Επειτα από σχέση δέκα ετών, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 19.00 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού. Εκεί είχαν γνωριστεί, ενώ είναι ο τόπος καταγωγής τόσο του γαμπρού, όσο και της μητέρας της κ. Κωνσταντοπούλου, Λίνας Αλεξίου.

Η νύφη έφθασε στην εκκλησία με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση. Στον γάμο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Κουμπάροι είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αλλά και κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ο σύντροφός της είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός και η μητέρα του φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

αφήστε ένα σχόλιο


2 × ένα =