ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ: ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!

Δοξάστε τον. Αυτός που βλέπετε είναι ο Ελληνάρας  ιεραπόστολος της ηθικής και της νομιμότητας!  

Μαθήματα ευγένειας και πολιτισμού από τον μικρό πολιτικά Παναγιωτάκη Γιάχο ο οποίος πολλάκις έχει ξεφτιλίσει την έννοια της λέξης νομιμότητα.  Όνειδος για το δημοτικό συμβούλιο από το ατύχημα με την είσοδο του «μπαρουτοκαπνισμένου», ντροπή και παράδειγμα προς αποφυγή για όλους που θέλουν να λένε ότι υπηρετούν με σεβασμό τα κοινά.

Δείτε τον τραγικό αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γλυφάδας εκλεγμένο με την παράταξη του Θεοδοσόπουλου Παναγιώτη Γιάχο ο οποίος επανειλημμένα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και φρίξτε για μια ακόμη φορά με την ασυνείδητη και προκλητική συμπεριφορά του. Στην πρώτη φωτο σταθμευμένο το τζιπ του σε ράμπα των ΑΜΕΑ, ενώ στην δεύτερη φωτο και ενώ όλος ο δρόμος είναι άδειος, παράνομα, προκλητικά και ασυνείδητα στάθμευσε το κάρο του πάνω στο πεζοδρόμιο, έτσι που ο πεζός υποχρεούται να είναι εκτεθειμένος στην λεωφόρο κι ο Γιάχος πρώτο τραπέζι πίστα.

Αυτός ο «κύριος» είναι πράγματι πολιτικά τοσοδούλης όταν χωρίς τσίπα κατ’ εξακολούθηση σταθμεύει όπου του γουστάρει γιατί… είναι ο Γιάχος.   Έλεος με δαύτους.

ΥΓ

Παναγιωτάκη, η ηθική καμάρι μου την οποία επικαλείσαι δεν είναι το κουστουμάκι που το φοράς για να παριστάνεις τον κύριο και να κάνεις φιγούρα. Είναι ένα ρούχο που το φοράς καθημερινά και σε χαρακτηρίζει.

αφήστε ένα σχόλιο


8 × = σαράντα οκτώ