ΑΝΟΗΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΚΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ: Ο ΛΑΓΟΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΛΙΑ[εικόνες]

Με την ολοκλήρωση της 3ης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιδόθηκαν σε αθλιότητες και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κινηθούν απειλητικά και κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Δένδια.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του κ. Δένδια και τον σταμάτησε ο αξιωματικός ασφαλείας. Μάλιστα, παρ’ ολίγον να σημειωθεί επεισόδιο μεταξύ του χρυσαυγίτη βουλευτή Μίχου και του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, όταν ο ένας έσπρωχνε τον άλλο.

Οι αθλιότητες όμως και οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εκεί από τους βουλευτές της ΧΑ, με την Έλενα Ζαρούλια να φτύνει τον πρώην χρυσαυγίτη Στάθη Μπούκουρα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ΧΑ φώναζαν κατά του Σαμαρά και της κυβέρνησης: «Είστε ξεφτίλες, είστε πεθαμένοι».

Νωρίτερα και μόλις είχε ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν από τα έδρανά τους και όρθιοι φώναζαν «Τελειώσατε» «Θα σας δούμε στη φυλακή».mixos-kikilias-2 mixos-kikilias-1 mixos4 mix_3

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 3 =