ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης 

Επειδή σε αυτήν την χώρα μόνο αν είσαι Αριστερών φρονημάτων είσαι πεφωτισμένος, και αν κάνεις το λάθος να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος είσαι Σκοταδιστής, πόσο μάλλον να αγαπάς την πατρίδα σου = είσαι Χρυσαυγίτης, βάσει του Αριστερού Μανιφέστου!

Με σφοδρή επίθεση απο τον Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριου μετά τη δέηση προς τον Άγιο Σπυρίδωνα, κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου περί :Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική. Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος, οχι «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

Τι είπε ο Μητροπολίτης

Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, στο κήρυγμά του μετά τη δέηση προς τον Άγιο Σπυρίδωνα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μετά από χρόνια εφαρμογής των μεγάλων εξαγγελιών της παγκοσμιοποιήσεως, σήμερα γευόμαστε τα αποτελέσματα όλων αυτών των αποφάσεων. Ολόκληρη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναστάτωση. Και δεν φθάνει μονάχα αυτό, αλλά ακούμε με λύπη από κυβερνητικά χείλη να χαρακτηρίζονται αυτοί που αγωνιούν για την πατρίδα μας ως “ταλιμπάν”. Εμείς επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό αυτόν, σε εκείνον που τον ξεστόμισε, χωρίς να το σκεφθεί προηγουμένως. Ταλιμπάν είναι άλλοι. Είναι αυτοί που έρχονται και διαταράσσουν την πατρίδα μας και την χριστιανική Ευρώπη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δίδει την αγάπη, αγκαλιάζει και διακονεί ακόμα και τους εχθρούς της, τα παραδείγματα είναι πρόσφατα»…
Και συνέχισε: «Η απάντηση σε όλους εκείνους που χύνουν δηλητήριο κατά της Εκκλησίας μας είναι οι χιλιάδες των προσκυνητών που και φέτος ακολούθησαν τον Άγιο και εναπέθεσαν στο Ιερό του λείψανο την βαθιά τους πίστη. Όσο λοιπόν και να προσπαθούν αυτοί οι “κύριοι”, εις μάτην κοπιάζουν. Κανένας δια μέσου των αιώνων δεν μπόρεσε να βγάλει την πίστη από αυτόν τον λαό».

Έντονη ενόχληση απο τους Άθεους του ΣΥΡΙΖΑ!

Έντονη ενόχληση απο τα Πολιτικά στελέχη της Κυβέρνησης που συμμετείχαν στη λιτανεία, εξέφρασαν για την απόφαση του Μητροπολίτη Νεκτάριου να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέρα προκειμένου να βάλλει κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βουτση,πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενόχληση αυτή κορυφώθηκε με απουσίες από το επίσημο γεύμα! Άθεοι Μέν,Αλλά Δέν Χάνεται Τέτοια Ευκαιρία Γιά Προβολή και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, που τους κάνει να ξεχνούν οτι παρευρίσκονται σε μια θρησκευτική λιτανεία καταπατώντας τις Αριστερές Αρχές και Πιστέυων τους…… Αλλα τι να περιμένεις απο αυτην την Συμμορία που Κυβερνά την Ελλάδα, ποιος ξεχνά την Επίθεση Με Σεξιστικά Υπονοούμενα Βουλευτή Tου Σύριζα Στό Facebook Κατά Άρθου Του Σπύρου Πρίφτη για το Αρθρο του με τιτλο: Πού Να Σάς Κάψει Τό Άγιο Φώς, Δείτε εδώ:https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/FCj9sDQ8xMD

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης – email: spyros.priftis76@yahoo.gr

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 14