ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΣΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Δύο νέοι Αντιδήμαρχοι ορίζονται με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Βάσει του άρθρου 47 του Ν.4647/2019 (ΦΕΚ Α΄204) δόθηκε η δυνατότητα στο Δήμο Γλυφάδας να αυξήσει κατά δύο τον αριθμό των Αντιδημάρχων.

Έτσι, από αύριο Παρασκευή αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιδημάρχων οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάριος Κασσέρης και Δημήτρης Αγγελάτος, στους οποίους ανατίθενται οι ακόλουθες αρμοδιότητες:
– Ο κ. Μάριος Κασσέρης ορίζεται Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων με καθήκοντα την εποπτεία, συντήρηση και παρακολούθηση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα των δημοτικών κοιμητηρίων, των παιδοτόπων και όλων των δημοτικών κτιρίων.
– Ο κ. Δημήτρης Αγγελάτος ορίζεται Αντιδήμαρχος Πρασίνου, αναλαμβάνοντας την εποπτεία της λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επεσήμανε ότι «με τη νέα νομοθεσία δίνεται στους δήμους η δυνατότητα να οργανώσουν με καλύτερο τρόπο το έργο τους, κατανέμοντας αρμοδιότητες σε περισσότερα πρόσωπα. Εύχομαι στους νέους Αντιδημάρχους μια καλή και αποδοτική θητεία».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι και κοντινό πλάνο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 1 =